Bill și Melinda Gates au divorțat la 3 luni de la despărțire. Ce sumă uriașă au avut cei doi de împărțit

Data publicării:
Bill Gates și Melinda, foto Instagram
Descriere foto: Bill Gates și Melinda, foto Instagram

Este oficial. Bill și Melinda French Gates și-au finalizat divorțul la doar trei luni după ce și-au anunțat despărțirea.

În luna mai, cofondatorul Microsoft și soția lui, Melinda, au confirmat că au decis să meargă pe drumuri separate după 27 de ani de căsnicie.


"După multe gânduri și mult efort depus pentru a salva relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre", a scris atunci Melinda într-o declarație pe Twitter pe care Bill a repostat-o pe contul lui. "În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care lucrează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă. Continuăm să împărtășim credința în această misiune și vom continua să lucrăm împreună la fundație, dar nu mai credem că putem să creștem împreună ca și cuplu în această nouă etapă a vieții noastre."


Fostul cuplu s-a căsătorit în Lanai, Hawaii, în ianuarie 1994 și au împreună trei copii: Jennifer, 25 de ani, Rory, 22 de ani, și Phoebe, 18 ani.


Potrivit Us Weekly, cei doi nu au avut un acord prenupțial semnat. Cu o avere netă estimată la 124 de miliarde de dolari, antreprenorul este a patra cea mai bogată persoană din lume. Organizația caritabilă a celor doi, Fundația Bill și Melinda Gates, este, de asemenea, cea mai mare fundație caritabilă privată din lume, cu active estimate la 51 de miliarde de dolari.


Potrivit documentelor obținute de Us Weekly, instanța a constatat că "mariajul este iremediabil destrămat" și a ordonat ambelor părți să respecte termenii contractului de separare. Nu a fost pronunțată nicio hotărâre financiară și nu a fost dispusă nicio pensie alimentară. De asemenea, instanța a decis că împărțirea bunurilor personale este "justă (justă și echitabilă)".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel