Bicarbonat de sodiu și oțet. Cea mai rapidă soluție de desfundat chiuveta

Data actualizării: | Data publicării:
Chiuveta, foto Unsplash/ Marek Studzinski
Descriere foto: Chiuveta, foto Unsplash/ Marek Studzinski

Un videoclip viral de pe TikTok te învață cum să desfunzi scurgerea cu oțet și bicarbonat de sodiu. 

O utilizatoare TikTok a adunat milioane de vizualizări cu un videoclip în care arată cum își desfundă scurgerea cu bicarbonat de sodiu și oțet.


Videoclipul are aproape 2 milioane de vizualizări și 130.000 de aprecieri. 


"Omg Tocmai am încercat asta pe chiuveta mea din bucătărie și a funcționat!" a comentat un TikToker la videoclipul devenit viral. "Eu am făcut asta pentru cada mea din baie. A funcționat atât de bine", a scris un alt utilizator. 

 

Bailey Carson, șeful departamentului de curățenie al unei companii, a declarat pentru Insider că această soluție funcționează.

 

@sorryimannie

Cleaning the clogged sink drain ???? follow me for more videos #bakingsoda #vinegar #bakingsodaandvinegar #asmrcleaning #sink #satisfying #fyp

♬ original sound - Annie ????


"Singure, oțetul și bicarbonatul de sodiu nu sunt suficient de puternice pentru a dizolva blocajele, așa că, pentru ca această soluție să funcționeze, turnați apă clocotită în scurgere înainte și după combinația de oțet și bicarbonat de sodiu", a spus ea.

 

"Turnați o ceașcă de bicarbonat de sodiu, una de apă și o ceașcă de oțet după ce ați tunat prima rundă de apă clocotită", a spus Carson. "Presiunea creată de reacția chimică împinge blocajul prin scurgere fără probleme".


La aproximativ 10 minute după ce ați turnat oțetul, a spus Carson, turnați mai multă apă clocotită în scurgere pentru a elimina complet acumulările. 


"Aceasta este o metodă populară și sigură folosită pentru a curăța canalizările", a adăugat Carson.

 

Citește și: Cum să faci răcoare în casă vara fără aer condiționat. Cele mai bune trucuriGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel