Bibi, despre viața influencer: E o responsabilitate pe care nu o conștientizezi

Sursa foto: Bibi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bibi, Instagram

Bibi a povestit, în cadrul unui podcast, despre cum a luat decizia să devină influencer.

Bibi este una dintre cele mai iubite vloggerițe, din țara noastră. Aceasta s-a remarcat, de la o vârstă foarte fragedă, în mai multe domenii, precum actoria, muzica. Și vocea lui Bibi este foarte cunoscută, pentru că vedeta a dublat numeroase filme Disney. Artista și-a creat o comunitate foarte mare și pe Instagram, unde a adunat un milion de urmăritor și este, așadar, responsabilă de transmiterea unor mesaje corecte tinerii generații, care este mereu cu ochii pe ea.

"E o diferență între a fi creator de conținut și influencer"

„Am zis că vreau ca oamenii să mă descopere așa cum sunt eu. Nu vreau să creez un personaj din mine. E la modă să fii creator de conținut. E o diferență între a fi creator de conținut și influencer, pentru că ai o sarcină foarte grea atunci când ești influencer. Am început să conștientizez asta cred că acum câteva luni, când m-am întâlnit cu niște prieteni și îmi spuneau că ‘oamenii vin la noi pentru că tu vii aici. Mi s-a părut ceva uau! Că oamenii își doreau să fie într-un loc în care și eu am fost", a explicat Bibi în podcastul lui Damian Drăghici, potrivit elle.

Cine a susținut-o pe vllogeriță

Bibi spune că tot ce știe astăzi se datorează mamei ei, care a susținut-o necondiționat.

„Mama a fost mentorul vieții mele. Eu tot ce știu, știu de la ea, inclusiv cum să vorbesc la interviuri. Am avut sprijin necondiționat de la familie', a mai continuat vloggerița.      

Bibi se simte responsabilă de educația tinerii generații

De asemenea, artista a declarat faptul că se simte foarte responsabilă pentru mesajele pe care le transmite în online și încearcă întotdeauna să trimită un mesaj bun, corect, care să aibă un impact pozitiv asupra urmăritorilor ei, care au vârste destul de fragede.

„Avem o influență foarte mare noi, tinerii artiști sau vloggeri, și trebuie să fim atât de atenți la ce conținut scoatem în online. E adevărat că un copil nu se educă din online, se educă acasă de către părinți, dar are o influență foarte mare Internetul asupra unui copil. E o responsabilitate pe care nu o conștientizezi", a spus Bibi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 20 Martie 2022, 20:00 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience