Bibi, Antonio Pican și Cezara, despre filmările serialului 6ASE: „A fost de-a dreptul genial”

Cum s-au desfășurat filmările pentru noul serial 6ASE în ochii lui Bibi, Antonio Pican și Cezara 

Sezonul al doilea al serialului 6ASE, produs de Vlad Baba, a început cu feedback pozitiv și o poziție confirmată în trending-ul din YouTube România pentru ambele episoade publicate până acum, semn că fanii producției așteptau lansarea unui nou sezon, care să continue povestea serialului.
 
Așa cum ne-am obișnuit, fiecare episod aduce și noi invitați speciali, iar din această listă nu puteau lipsi Bibi, Antonio Pican și Cezara. Am profitat de ocazia și am vorbit cu fiecare dintre ei atât despre experiența avută la filmări, cât și despre evoluția personajului pe care l-au interpretat.
 
Pentru Bibi, experiența la filmări a fost cu atât mai interesantă, cu cât a fost alături de Antonio nu doar în viața de zi cu zi, ci și pe platou.
 
"Antonio este tot timpul alături de mine si ma însoțeste la majoritatea filmărilor, dar acum mi s-a părut special, deoarece am filmat împreună și a fost o experiență nouă și foarte funny. Deși personajele noastre sunt din zone diferite… Selena e o tipă de treabă, prietenoasă și care vrea să ajute mereu, iar Victor este “acel BAD-GUY”. La un moment dat au o oarecare “treabă” între ei, iar pe mine m-a bucurat acest lucru pentru că am știut că voi juca împreună cu Anto, ceea ce s-a întâmplat si a fost de-a dreptul genial.", ne spune Bibi.
 
Referitor la asemănarea personajului pe care îl interpretează cu propria persoană, Bibi a destăinuit că asemănările apar atunci când ne gândim la cât de sociabilă și prietenoasă este Selena, caracterul interpretat. Vrea să ajute mereu, este și un pic misterioasă, caracteristici ce o definesc și pe ea.
 
În schimb, Antonio ne destăinuie că personajul său, pe care îl veți vedea în episoadele care urmează să apară, este unul negativ. Un fel de Joker de care a fost foarte încântat, fiind o provocare pentru acest din punct de vedere actoricesc.
 
”M-am simțit foarte bine la filmări, toți oamenii implicați în proiectul 6ASE sunt foarte mișto și pot spune că am avut parte de o experiență unică și plină de momente frumoase.”, adaugă Antonio.
 
Iar pentru Cezara, cea care a fost alături de serial încă de la primul sezon, atmosfera a rămas minunată, la fel ca la filmările anterioare. Totuși, cel mai amuzant moment de la filmări a rămas din primul sezon, atunci când s-au filmat cadrele cu toată școala la muzeu. Erau 35 de grade și, fiind 30-40 de elevi în cadru, a fost destul de complicat de filmat scena respectivă. Dar, chiar și așa, s-au găsit motive pentru un mini party chiar și în orele mai solicitante ale serialului.
 
”Ador să fiu pe set pentru serialul 6ASE. Atmosfera este minunată și sperăm că și vouă vă place la fel de mult! Replicile mele preferate din serial sunt: “Imaginea e tot ce contează. Imaginea și banii sunt tot”, dar și “Mamă, liniștește-te””, concluzionează Cezara.
 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 02 noi 2021, 16:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience