Bianca Sârbu, despre lupta cu cancerul. L-a învins de două ori: „Diagnosticul oficial a fost pus la vârsta de 22 de ani”

Data publicării:
Bianca Sârbu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Sârbu, sursa foto Instagram

Bianca Sârbu a trecut prin clipe grele pe când avea doar 22 de ani. Medicii i-au dat un diagnostic crunt. Cum a reușit vedeta să invingă cancerul?

Bianca Sârbu este una dintre cele mai bune voci din România. Dar nimeni nu cunoaște drama prin care a trecut artista în urmă cu mai mulți ani. La vârsta de 22 de ani, în urma unui control de rutină, tânăra a fost diagnosticată cu cancer. Chiar dacă vestea a venit ca un trăsnet pentru ea, aceasta a reușit să învingă această boală nemiloasă. 


„Ideea este că diagnosticul oficial a fost pus la vârsta de 22 de ani. Unii au spus că este genetic, unii spun că este din cauza soarelui. Eu cred că mai degrabă soarele este dușmanul nostru în ultimul timp. Eu nu mergeam la solar, stăteam doar la soare normal, dar probabil că acolo a fost la mine problema și la 22 ani m-am dus pentru o simplă bubiță acolo și mi-a spus foarte dur, direct și nu prea înțelgeam atunci, că la 22 de ani na... M-am speriat foarte tare la început, am făcut raze, doar că mi-au spus că poate să recidiveze”, a declarat Bianca Sârbu la ”Xtra Night Show”.


Chiar dacă artista a sperat ca boala să nu recidiveze, vestea cumplită a venit chiar de ziua ei de naștere,  în urmă cu aproximativ o lună. Bianca Sârbu a fost operată de urgență, iar medicii i-au luat piele din zona urechilor pentru intervenție. 


„Chiar mă gândisem că trecuseră deja ceva ani și am spus că a scăpat. Nu aveam voie la mare, dar Doamne, cum e să stai și să nu te bronzezi un pic. Trebuia să-mi protejez fața și asta a fost și zona dificilă la mine. Am trei săptămâni, o lună, de la a doua operație. Nu este o chestie care te omoară, ci te macină încet. Era ziua mea și am aflat că a recidivat. Operația a fost în același loc și acum domnul profesor mi-a luat piele de pe ureche”, a mai adăugat artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel