Bianca Rus și Lorenna, la cuțite. Artistele și-au aruncat vorbe dure: „Fata chiar aberează”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Rus și Lorenna, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Rus și Lorenna, instagram/ colaj foto

Bianca Rus și Lorenna se află într-un scandal de proprorții.

Bianca Rus și Lorenna sunt la cuțite. De mai bine de un an, cele două se află într-un conflict, care pare să ia aploare pe zi ce trece. Recent, Lorenna a făcut noi declarații dure la adresa colegei sale de breaslă și spune cum ar sta lucrurile de fapt, referitor la iubitul pe care i l-ar fi furat și la acuzațiile legate de carieră.

Bianca Rus și Lorenna, la cuțite

Anul trecut, Bianca Rus i-a comentat stilul vestimentar al colegei sale de breaslă, Lorenna.  Deși nu a avut o părerea prea bună, artista nu s-a supărat pe declarațiile făcute de colega sa. Cu toate astea, lucrurile au luat-o o întorsătură radicală, în momentul în care a fost acuzată că i-a furat iubitul și spectacolele.

„Nu m-a deranjat că ea a comentat stilul meu vestimentar. Dacă această părere ar fi venit din partea unor persoane avizate în domeniu, atunci mi-aș fi pus semne de întrebare. (...) Sunt unii care vor să iasă în evidență și nu au cu ce, și se agață de cineva, pentru a fi băgați în seamă . Fata ciar aberează în ceea ce spuen, cum că eu i-aș fi furat spectacolele, impresarul, iubitul. Normal că organizatorii cheamă la spectacole soliști care au ce să cânte. Pe vremea aceea nu avea ce să cânte.”, a declarat Lorenna, la Antena Stars.

Lorenna a declarat că bărbatul pe care o acuză Bianca că i l-ar fi furat este doar un simplu prieten și nimic mai mult.

„Ea era îndrăgostită de impresar, băiatul care îmi era și îmi este ca un frate, cu care a avut o iubire de o vară, asta se știe.”, a mai precizat artista.

Minodora a pus-o la punct pe Bianca Rus

Minodora este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Calitățile sale vocale au încântat generații întregi, iar acum se poate lăuda și cu o siluetă de invidiat. Artista s-a chinuit ani la rând să ajungă la greutatea ideală, iar acum este fericită că poate aborda orice stil vestimentar. 


Bianca Rus a acuzat-o pe faimoasa cântăreață că nu se îmbracă bine în repetate rânduri. Sătulă de răutățile blondinei, Minodora a pus-o la punct pe fosta concurentă „Bravo ai stil! Celebrities”.  


”Bianca Rus, fata asta care zice că nu știu să mă îmbrac. Important e să știi să cânți dacă tot ești artist și cu asta te ocupi. Fata aceasta îmi pronunță numele a doua oară pe ecrane. Am fost sunată acum 10 ani și mi-au spus că e o fată Bianca Rus care zice că eu nu știu să cânt sau ceva de genul acesta. Am întrebat cine este fata, pentru că nu o cunoșteam. Este a doua oară când îmi pronunță numele. O rog foarte tare să pună mâna să studieze, că cânte, nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte”, a spus Minodora, invitată în emisiunea „Teo Show', de la Kanal D.


Minodora a mai spus că Biancăi Rus nu i-a dat Dumnzeu voce, iar prin sângele ei nu curge muzică. Artista spune că e loc sub soare pentru toată lumea, dar s-a saturat să fie ținta atacurilor. 


”Eu mereu am spus că e loc sub soare pentru toată lumea și atât timp cât nu mă deranjează cineva e ok. Fata asta trebuie să știe de la mine, eu îmi asum treaba asta vizavi de ce vreau să spun, și mă pricep să cânt, pentru că am studiat, și trebuie să știe că un artist e artist dacă Dumnezeu i-a dat voce și dacă prin sângele lui curge voce. Dacă Dumnezeu ei nu i-a dat și prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile. Dacă ar fi fost o persoană în banca ei, să își câștige bănuțul, nu m-ar fi deranjat. Dar ea îmi pronunță numele, Minodora, Minodora. Vreau să îi spun foarte clar că poate să se strofoace și să facă orice ar face în această viață, că dacă Dumnezeu nu îți dă, nu e”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel