Bianca Rus, primele declarații după divorțul de Antonio Luigi Gottschling: „Un om care m-a agresat”

Data publicării:
Bianca Rus, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Rus, foto Instagram

Bianca Rus a trăit clipe de coșmar în timpul căsniciei cu Antonio Luigi Gottschling, alias Giani. Ce acuzații îi aduce artista?

Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling s-au căsătorit în anul 2018 dar au ales să meargă pe drumuri separate la doar câteva luni. Căsnicia celor doi a ținut mai puțin decât procesul de divorț, iar vedeta i-a adus acestuia acuzații grave. 


Artista susține că Giani ar fi fost agresiv cu ea, dar și cu cei din jur, iar decizia de a divorța a fost luată chiar de ea, deoarece și-a dat seama că nu va putea trăi o viață întreagă alături de un om agresiv.

Bianca Rus susține că a trăit clipe de coșmar alături de bărbat și este foarte fericită în prezent că a luat acea decizie importantă. 


„Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, a spus Bianca Rus, potrivit viva.ro.


Bianca Rus și-a găsit acum fericirea în brațele unui alt bărbat, lângă care se vede până la bătrâneți. Artista spune că așteaptă cu nerăbdare să ajungă din nou în fața altarului și să aibă copii. 


„Referitor la omul de lângă mine vă spun că e frumos . Deocamdată mă concentrez asupra sănătății, dar aștept să fiu cerută în căsătorie și să îmbrac din nou rochia de mireasă. Nu îmi este teamă să fac acest pas, nu iese din prima, iese din a doua, știi cum e.  Nu știu dacă este visul meu cel mare să mă mai mărit din nou. Mă văd mămică, mi-ar plăcea să am și fetiță și băiețel. Să îi cheme cum va alege viitorul meu soț, dar la fetiță mi-ar plăcea Miriam și la băiețel mă mai gândesc.

Tot timpul am fost înnebunită după fetițe, după rochițe, după tot ce e feminin și frumos, dar mi-ar plăcea să am și un băiețel și, cine știe, poate la anul vă dau vestea cea mare”, a declarat Bianca Rus pentru Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel