Bianca Rus, în doliu. Bunica artistei s-a stins din viață: "Iartă-mă că nu am putut face nimic să te salvez"

Data publicării:
Bianca Rus și bunica sa, sursa facebook
Descriere foto: Bianca Rus și bunica sa, sursa facebook

Bianca Rus este devastată de durere, după ce bunica ei s-a stins din viață. 

Bianca Rus trece prin momente grele, după ce bunica sa a trecut în neființă. Anunțul trist a fost făcut chiar de artistă pe rețelele de socializare. Blondina a publicat și o poza în care se află alături de bunica sa și a ținut să scrie și câteva cuvinte. Bianca Rus este devastată de durere și nu-i vină să creadă că a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei. 

 

"6 Ianuarie 2022 Sa ai un drum spre rai presărat cu petale de trandafiri . Te iubesc mult buni mea și iarta ma ca nu am putut face nimic sa te salvez . Bunica Draga vin de la 700 de km sa te scoatem din spital și sa te petrecem pe ultimul drum .Mi ai promis ca de Paști ma aștepți dar nu va fi posibil", a scris Bianca Rus pe rețelele de socializare.

 

 

 

Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 kg

 

Bianca Rus a dus o adevărată luptă cu kilogramele în plus. Artista  a apelat la operația de micșorare a stomacului, care a ajutat-o să piardă aproximativ 70 kg. Cu toate astea, blondina s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Aceasta a mărturisit că nu are poftă de mâncare și a avut nevoie de perfuzii ca să se pună pe picioare. 

 

„Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu', a spus Bianca pentru Click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel