Bianca Drăgușanu, replică acidă la adresa Claudiei Pătrășcanu: ”Minte cu un tupeu fantastic”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a pus-o la zid pe Claudia Pătrășcanu, după ce artista a acuzat-o pe aceasta că a avut replici indecente cu Gabi Bădălău de față cu copiii ei.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format un cuplu pentru o perioadă scurtă de timp. Recent, blondina a fost acuzată de fosta soție a lui Gabi Bădălău că a purtat discuții indecente cu fostul ei soț, de față cu copiii.

La scurt timp după ce Claudia Pătrășcanu i-a aruncat aceste acuzații, reacția Biancăi Drăgușanu nu a întârziat să apară.

 ”Minte cu o nerușinare și un teatru… Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars. 

Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu a vorbit niciodată indecent în fața copiilor așa cum susține Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău.

 ”Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea. Mie îmi scrie una în mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea. Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el (n.r Gabi Bădălău), dar pe mine nu mă intersează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel