Bianca Drăgușanu vrea să șteargă urmele trecutului. Ce decizie a luat frumoasa blondină

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Anul 2021 nu a fost cel mai bun pentru Bianca Drăgușanu, a suferit mult din cauza divorțului de Alex Bodi, dar acum este pregătiță să șteargă tot cu buretele. 

Bianca Drăgușanu este la început de drum cu noul ei iubit, Gabi Bădălău și vrea să lase în urmă toate amintirile neplăcute. Tocmai de aceea a decis să își șteargă tatuajele. 


În 2021, Bianca Drăgușanu a trecut prin momente dificile din cauza relației cu Alex Bodi. Cei doi s-au împăcat și s-au despărțit în numeroase rânduri, ba chiar în luna octombrie, blondina a fost agresată de fostul soț. Câteva luni mai târziu, Bianca și-a regăsit fericirea în brațele lui Gabi Bădălău. 


Într-o postare pe pagina ei de Instagram, Bianca Drăgușanu le-a mărturisit urmăritorilor că a decis să își șteargă câteva tatuaje și le-a dat chiar și un sfat: „Din capitolul regretele tinereții, mai am câteva tatuaj pe care le scot! Să nu vă faceți tatuaje de care nu sunteți siguri”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel