Bianca Drăgușanu vrea să pună punct relației cu Gabi Bădălău. Ce a determinat-o pe blondină să ia această decizie: „Îmi doresc să mă retrag”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu este hotărâtă să se despartă din nou de Gabi Bădălău. Blondina a dezvăluit și motivele pentru care vrea să ia această decizie.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Recent, Bianca Drăgușanu a răbufnit, după ce Gabi Bădălău a fost surprins în compania  Andreei Diaconu, fosta candidată a postului de asistentă de la ”Acces Direct”. Astfel, blondina a ajuns la concluzia că bărbatul ar fi făcut asta doar pentru a o face geloasă pe ea, dar cu toate astea nu poate să treacă peste și cel mai bine ar fi să se retragă din peisaj.

Totodată, Bianca Drăgușanu a menționat că părinții lui Gabi Bădălău o resping în continuare, iar prin decizia de a se retrage o să le facă și acestora pe plac.

„Nu știu dacă o să mai fiu sau nu cu el, că e situația asta ...Dacă o fi așa, eu mă retrag din toată situația asta. Am trecut peste o grămadă de chestii pe care mi le-a făcut și m-a durut. (...) Sunt hotărâtă să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui și poate o să fie fericit cu această fetiță. Eu chiar îmi doresc să mă retrag pentru că nu mă mai regăsesc sub nicio formă.”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show de pe Antena Stars.

 

Mama lui Gabi Bădălău, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu

 

Pe  lângă situațiile cu femeile care apar în preajma lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu se mai confruntă cu o problemă. Mai exact, mama lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe blondină că are probleme cu băutura și cu substanțele interzise.

„Mi se pare absurd să judeci un o prin prisma unei imagini. Nu ai cum să mă judeci ca și cum aș fi ceva rău pentru copilul tău. Din ce am înțeles, mama lui crede că eu beau, că mă droghez. (...) Nu vreau să mă dau vreo sfântă, dar dacă mama lui nu mă vrea ...În mod real, nu știu dacă problema este a părinților sau nu este a părinților”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

Cu toate astea, Bianca Drăgușanu a precizat că îl iubește foarte mult pe Gabi Bădălău, deși el este vinovat pentru toate neplăcerile care apar în relația lor. Blondina a ținut să declare că îi va respecta și decizia de a nu mai vorbi despre familia lui la televizor.

 

„Eu am avut o discuție aprinsă cu el, acum două ore. El m-a rugat foarte tare să nu intru în direct, să nu vorbesc. Dar eu l-am rugat pe el altceva: ”Evită și tu lucrurile astea, că eu nu apar din cauza mea, eu apar din cauza ta, că te expui și tu”. Părinților lui nu le place faptul că sunt expuși de 2 ani numai în scandaluri și numai în procese. (...) E vina lui, manipulează, nu știe ce vrea. Eu îl iubesc foarte tare, dar din respect pentru familia lui, nu vreau să mai vorbesc niciodată despre el sau despre familia lui la televizor”, a adăugat blondina.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel