Bianca Drăgușanu vrea să își modifice dinții. Ce idee i-a trecut prin cap blondinei

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu și-a dorit dintotdeauna să aibă o imagine impecabilă și să lase pe toată lumea cu gura căscată. 

Fosta soție a lui Alex Bodi are o idee cât de poate de neobișnuită. Vedeta i-a cerut medicului stomatolog dinți de vampir. Este foarte sigură de ceea ce își dorește și a trecut deja pe la cabinetul medicului. 


Frumoasa blondină le-a povestit și urmăritorilor de pe Instagram despre noua ei dorință, iar fanilor nu le-a venit să creadă. 


„În urmă cu 16 ani pășeam cu încredere în această clinică dentară pentru că aveam mari probleme cu dantura și, în afară de orice, îmi doream să fiu sănătoasă. Bineînțeles, acum, pe lângă faptul că sunt sănătoasă și în permanență ei au grijă ca zâmbetul meu să fie impecabil, mai arată și foarte frumos. Eu am avut grave probleme de sănătate, repet..”, le-a povestit Bianca Drăgușanu fanilor de pe Instagram.


După ce s-a asigurat că totul este în regulă cu dantura ei, Biancăi i-a venit o nouă idee: să își transforme caninii în dinți de vampir, ascuțiți. 


„Vreau niște canini mai lungi și vreau o ojă, cum ar fi o pastă de dinți, care poți să te dai pe dinți cu ea și să fie foarte alb”, i-a cerut Bianca Drăgușanu medicului stomatolog. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel