Bianca Drăgușanu vrea să dea lovitura în IMOBILIARE: Intenționez să demarez o afacere

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu plănuiește să-și deschidă o nouă afacere.

Bianca Drăgușanu pregătește un nou plan de afaceri. Chiar dacă blondina este foarte cunoscută pe nișa ei, acum aceasta vrea să intre în ceva cu totul diferit. Mai mult, vedeta a dezvăluit și faptul că plănuiește să se mute, însă, până acum, nu a găsit nimic pe placul ei.

„Am tot fost să văd niște case, vreau una cu curte. Sunt în vizionări, încă nu am găsit ceea ce caut”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit playtech.ro.

Bianca Drăgușanu a confirmat chiar și faptul că i-a cumpărat o casă în Tunari surorii ei, acum ceva timp, potrivit sursei citate.

”Îmi ajut financiar toată familia”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu vrea să dea lovitura în imobiliare

Se pare că vedeta nu se oprește la atelierul de haine, ci vrea să dea lovitura în mai multe domenii. Chiar dacă nu și-a dezvăluit concret planurile, aceasta a spus despre ce afacere este vorba și este foarte sigură că nu ar da greș la acest capitol.

„Se merită, de când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să desconspir planurile mele, dar da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, a mai declarat aceasta.

Cum arată o zi din viața Biancăi Drăgușanu

”La 7.30 sunt deja în picioare. Îmi pregătesc fetița pentru grădiniță, o conduc la clasă și apoi merg pentru o oră și jumătate sau chiar două la sală. Imediat după aceea mă duc la atelier.

Acolo am întâlnire cu clientele mele, cu care vorbesc despre multe lucruri. Despre ce rochii le vin mai bine sau despre cum să-și aranjeze părul.

Urmează în fiecare zi, de luni până vineri momentul în care îmi iau fata acasă, dar ne oprim mai întâi la ora de dans, în medie cam 45 de minute. Apoi, seara are și ea programul ei, care poate diferi!”, a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Ce planuri are vedeta de Paște

Sărbătorile le va petrece în familie, spune aceasta. Totuși, ea nu se va ocupa și de prepararea mesei, întrucât nu poate avea timp să facă toate aceste lucruri.

„Voi sta acasă, cu sora mea. Prietena mea se ocupă cu prăjiturile, mama și sora cu restul. Eu nu m-am născut să gătesc, nu pot să fac de toate, și curățenie și mâncare, nici nu mă interesează acest aspect al vieții, și nici nu-mi place. Nu-s chiar extraterestru”, a recunoscut Bianca.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel