Bianca Drăgușanu vrea o mașină de peste 200 000 de euro. Ce dă la schimb: „Eu merit și îmi permit luxul”

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu a făcut o adevărată pasiune pentru mașinile scumpe. Diva are în garaj câteva sute de mii de euro, investiți în bolizi de lux. Acum, frumoasa blondină a pus ochii pe un automobil care valorează peste 200 000 de euro. 

Bianca Drăgușanu are un adevărat parc auto acasă. Vedeta a investit câteva sute de mi de euro în masini de lux. Frumoasa blondină a pus acum ochii pe o altă bijuterie pe patru roți, pe care și-o dorește cu orice preț. Ei bine, prețul depășește 200 000 de euro, așa că vedeta a scos la vânzare alți doi bolizi de lux, pentru a strânge banii pentru noua investiție. 

 

„Unde stau acum am două locuri de parcare și săptămâna trecută eram aproape să cumpăr a treia mașină, dar pentru ce să cumpăr a treia mașină dacă eu sunt doar un om? Am acest Bentley pe care vreau să îl vând din 2016 și acest Mercedes GLE Coupe, model 2021. Și vreau să le vând ca să îmi iau o mașină mult mai tare și mai scumpă. Eu mă iubesc pe mine foarte tare, sunt foarte importantă în viața mea. Eu trebuie să mă simt bine. Dacă eu sunt fericită să conduc o mașină care are steluțe și sclipici și piele albă și e Coupe și miroase frumos, a nou și cu toate diamantele pentru că eu merit și îmi peermit luxul de a avea 7 mașini dacă vreau.”, a spus Bianca Drăgușanu într-un insta story. 


Ce mașină vrea să-și cumpere vedeta


Bianca Drăgușanu a pus ochii pe un  Lamborghini Urus, care valorează cel puțin 200.000 de euro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel