Bianca Drăgușanu, surpriză IMENSĂ de Valentine's Day. Ce cadou i-a făcut Gabi Bădălău de Ziua Îndrăgostiților

Data publicării:

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, zi specială de Valentine's Day. Cum a fost surprinsă vedeta încă de la primele ore ale dimineții? 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi și-au ținut mult timp relația departe de ochii curioșilor, dar iată că totulk merge din ce în ce mai bine între cei doi. 


Bianca Drăgușanu este fericită și împlinită alături de omul de afaceri, care îi face toate poftele și o răsfață ori de câte ori are ocazia. Vedeta a fost surprinsă astăzi cu un buchet de trandafiri enorm de mare și o cadă plină cu petale. Totul a fost pregătit în camera de hotel, semn că cei doi se află într-o vacanță romantică. 

 

 

 


Într-un interviu pentru Spectacola, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că viața ei este plină de romantism, iar în ultimul an de zile a sărbătorit Valentine's Day lunar sau chiar săptămânal. 


Chiar dacă nu știa care vor fi planurile ei pentru această zi romantică, iată că iubitul ei s-a ocupat de toate. 


„N-am planuri. Nu cred că o să fiu în țară. Nu-mi fac planuri pentru că eu sunt un om care dacă își face planuri mi le stric cu 5-10 minute înainte sau cu o zi. Dacă îmi fac bilet de avion sigur îl pierd. 


Pe 13 o să aflu ce fac pe 14, dar nici atunci. Cred că pe 14 o să aflu ce fac pe 14. Dar nu e ceva pentru mine. Valentine's Day e mai pentru copii așa. E mișto să ai pretext să sărbătorești ceva frumos, gen iubirea, dar dacă te iubește cineva cu adevărat, Valentine's Day poate să fie în fiecare zi. La mine anul trecut și până acum anul ăsta Valentine's Day, poate nu a fost în fiecare zi că aș exagera, dar săptămânal și lunar a fost Valentine's Day. Când nu o să mai fie Valentine's Day în viața mea o să știe toată lumea. 


Dacă viața mea nu ar fi fost ca un Valentine's Day măcar săptămânal sau lunar nu aș mai fi fost în ecuația în care sunt acum. Și când o să dispară Valentine's Day din viața mea o să știe toată lumea.


Valentine's Day, din punctul meu de vedere, este ce punem pe Instagram pentru social media. Este doar un fake, să arătăm și să ne dăm mari”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spectacola.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel