Bianca Drăgușanu și Vica Blochina nu mai sunt prietene. Cele două blondine s-au certat: ”M-a trădat”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Vica Blochina, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Vica Blochina, sursa instagram/ colaj foto

Deși erau cele mai bune prietene, Bianca Drăgușanu și Vica Blochina au ajuns să nu-și mai vorbească.

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina erau cele mai bune prietene. Deși erau mai tot timpul împreună, cele două blondine au ajuns să nu-și ai vorbească, motivul disputei dintre cele două fiind chiar fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că a deranjat-o faptul că prietena ei s-a afișat în cercul de prieteni ai fostului ei soț. Din cauza acestui lucru, blondina s-a simțit trădată de către prietene ei, motiv pentru care a decis să rupă această prietenie. Totodată, aceasta spune că atunci când cineva se anturază cu persoanele care i-au făcut rău cu siguranță nu sunt prietene.

„Nu mai vorbesc cu Vica, eu consider că m-a trădat. S-a anturat cu persoane care mi-au vrut mie rău, și atunci când te anturezi cu dușmanii nu mai am ce vorbi cu tine. Este vorba de fostul meu soț”, a spus Bianca Drăgușanu.

În urma declarațiilor făcute de Bianca Drăgușanu, Vica Blochina a fost întrebată de fani care este motivul pentru care cele două s-au certat. Vica a mărturisit că nu este vorba de nicio ceartă, că își vorbesc în continuare și chiar au luat recent masa împreună.

”Cum să nu fiu?? Cu Bianca chiar am fost la masă acum câteva zile...o iubesc și o admir”, a scris Vica Blochina.

 

Vica Blochina nu mai vorbește nici cu Oana Roman

Războiul dintre cele două  a pornit, după ce blondina a făcut-o pe fosta soție a lui Marius Elisei  ”cea mai falsă vedetă din România”. De aici a luat aploare un adevărat scandal. Blondina a declarat că s-a simțit ”folosită” în această relație de prietenie cu Oana Roman



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel