Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Vedeta a făcut anunțul: „La mine e așa, un du-te vino”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să meargă pe drumuri separate. Ce a declarat blondina?

Bianca Drăgușanu a confirmat despățirea de Gabi Bădălău. Idila celor doi a fost de-a lungul timpului presărată cu multe acuzații, despărțiri și împăcări, dar de data aceasta blondina pare foarte sigură de drumul pe care a decis să meargă. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut prin mai multe perioade tensionate de-a lungul relației.


Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat ca Bianca Drăgușanu să ajungă în fața altarului pentru a treia oară alături de Gabi Bădălău, aceasta a confirmat despățirea și a spus că nu se poate pune problema de nuntă. 


„Care nuntă? Sunt despărțită! La mine e așa, un du-te vino, de nici eu nu mai știu! Deocamdată îmi merge bine. Oficial îmi merge bine, restul nu mă interesează! Nu mă las afectată de chestii superficiale. Sunt prea puternică! Problemele nu există pentru mine, sunt într-o vacanță continuă, tot anul. Mâine plec iar la Dubai”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru click.ro


Bianca Drăgușanu spune că din punct de vedere financiar este împlinită și poate spune că nu îi lipsește nimic. Vedeta are mai multe afaceri cu haine, dar câștigă bani grei și din contractele de publicitate. 


Aceasta a dezvăluit în emisiunea lui Teo Trandafir de la KanalD care a fost cea mai mare sumă pe care a încasat-o pentru imaginea ei.
Bianca Drăgușanu „s-a vândut” pentru suma de 100.000 de euro. Bursucu a rămas cu gura căscată și a fost curios să afle ce companie din România și-a permis din punct de vedere financiar să îi ofere Biancăi o sumă atât de mare pentru 3 luni de publicitate. 


„100.000 de euro pe trei luni... Am mai prelungit încă trei luni și am mai luat încă 100.000 de euro. Apropo de asta că a fost o mare controversă, lumea zicea că nu e adevărat. Se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Iar eu când m-am dus la bancă și am depus și așa m-au sunat: De unde? Cine? Deci peste 10.000 de euro te întreabă orice. Oficial îmi merge foarte bine”, a declarat blondina. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel