Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, probleme în paradis. Ce ar fi supărat-o pe frumoasa blondină

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău / foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău / foto Instagram

Chiar dacă au trecut doar câteva zile de când s-au afișat pentru prima dată împreună, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au din nou probleme în cuplu.

Bianca Drăgușanu a avut parte în ultima săptămână de un răsfăț total. Diva a fost ținută în puf de Gabi Bădălău, care a avut mereu grijă ca iubitei sale să nu îi lipsească nimic. Ba mai mult, de ziua ei, Bianca Drăgușanu a fost ținută toată seara în brațe de fiul de milionar. Fanii care au văzut pozele cu cei doi de la ziua Biancăi, nu ar putea crede că acum totul s-a năruit. 


Bianca Drăgușanu l-ar fi șters pe Gabi Bădălău de la prieteni


Frumoasa blondină face ce face și reușește să se supere rău pe Gabi Bădălău. Dacă în urmă cu câteva săptămâni aceasta s-ar fi enervat din cauză că fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a petrecut până în zori alături de 3 domnișoare furmoase, acum diva s-ar fi supărat din nou și l-ar fi șters de la prieteni pe rețelele de socializare. 


Chiar dacă de fiecare dată când vorbește despre noul iubit are doar cuvinte de laudă, nimeni nu știe de la ce se iscă certurile dintre cei doi. Este de văzut dacă relația lor s-a terminat sau este doar un moment mai tensionat care cu timpul se va rezolva. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel