Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. La ce procedură a apelat de această dată: „Mi-o doresc. Te poate întineri instant” 

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu a mers, din nou, la medicul estetician pentru o nouă procedură la nivelul feței. Ea s-a fimat în timpul intervenției, când doctorul i-a cusut pleoapele, apoi a postat totul pe Instagram.

În vârstă de 41 de ani, Bianca Drăgușanu este o impătimită a procedurilor estetice și nu se ferește de acest lucru. Vedeta a decis să-și mai facă o schimbare la nivelul feței.

La ce procedură a apelat de această dată Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu ratează nicio ocazie în care își poate îmbunătăți aspectul fizic. De această dată, ea a apelat, din nou, la medicul estetician pentru o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Vedeta a ales să meargă în Cluj pentru a-și face procedura cat eyes (n.r. ochi de pisică), pe care și-a dorit-o de foarte multă vreme.

„Am ajuns la Cluj pentru procedura de cat eyes (n.r. ochi de pisică) pe care mi-o doresc și pe care am mai executat-o acum doi ani. Am venit și pentru botox astăzi, dar îl facem după cat eyes”, a spus Bianca Drăgușanu, pe InstaStory.

„Vreau să știu dacă doare, cât durează, ce înseamnă, dacă va exista o anestezie și toate aceste detalii pe care oamenii nu le știu, dar pe care oamenii le vor vedea pe mine, în direct”, i-a spus Bianca Drăgușanu medicului estetician.

„Procedura asta te poate întineri instant”

Medicul care s-a ocupat de intervenția pentru care a optat Bianca Drăgușanu a explicat că procedura nu este dureroasă, se face rapid, iar efectele se văd imediat. Cu toate acestea, timp de aproximativ 2 săptămâni va exista un pic disconfort.

„Nu doare (n.r. – intervenția). Facem anesteie pe toată zona și pe tot traseul unde lucrăm. Procedura durează undeva la 5 minute, iar pregătirea 10 minute. Efectele se văd imediat. Disconfort, poate un pic de tensiune se simt pentru 10 zile sau 2 săptămâni după. Vânătăi, puțin probabil, dar se pot întâmpla. Încercăm să evităm situația aceasta”, a spus doctorul estetician.

„Procedura asta te poate întineri instant”, a precizat Bianca Drăgușanu.

„Efectul se vede imediat, în funcție de câte fire punem și unde le punem”, a dăugat medicul.

„Ne pregătim. De abia aștept”, a declarat Bianca Drăgușanu, pe contul ei de Instagram.

Citește și: https://www.spectacola.ro/bianca-dragusanu-respira-si-primeste-bani-cate-mii-de-euro-pe-luna-produce-vedeta-si-cum_34666.html

Bianca Drăgușanu își face operație de micșorare a sânilor: „Nu se mai poartă!”

Bianca Drăgușanu are în plan ca la începutul anului 2024 să-și facă o nouă intervenție estetică. Vrea în luna ianuarie să ăși facă o operație de micșorare a sânilor, explicând că nu se mai poartă și de aceea vrea să facă o schimbare din acest punct de vedere. 

„Cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun. Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro, în urmă cu câteva luni.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel