„Alți oameni n-ar putea să facă asta”. Bianca Drăgușanu și-a ratat cariera. Ce meserie își dorea, de fapt

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că și-ar fi dorit să devină medic. 

ianca Drăgușanu a dezvăluit că regretă că nu a studiat medicina și crede că ar fi putut deveni un medic estetician foarte bun. 

 

„Dacă aș fi putut să dau timpul înapoi, cu siguranță eram un medic estetician foarte bun. Eu studiez atent lucru ăsta și când mă duc să-mi fac o intervenție, eu îi spun medicului pașii pe care urmează să-i facă. (...) Mi-ar fi plăcut să fiu chirurg estetician.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

„Cunosc foarte multe lucruri. Am stata aproape de Doboș, care îmi era și prieten și care îmi făcea absolut tot ce voiam. Mai mult decât atât, eram pasionată și mă duceam cu el în sala de operație. (...) Eu stăteam lângă el și mă uitam și filmam. Alți oameni n-ar putea să facă asta. la unii li se face rău când văd acul sau sânge”, a adăugat vedeta.


„Aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume”

Bianca Drăgușanu a ajuns să cunoască și să fie atât de pasionată de ramura medicinii estetice, încât spune că dacă ar putea să dea timpul înapoi ar face facultatea de medicină și ar ajunge unul dintre cei mai talentați esteticieni din România. 


„Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună”, a dezvăluit vedeta în exclusivitate pentru SPECTACOLA, în urmă cu ceva timp. 


Motivul pentru care a decis să-și topească acidul din buze: 


Bianca Drăgușanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este motivul pentru care a recurs la o nouă intervenție estetică. 


 
Bianca Drăgușanu își dorește să arate mereu impecabil, iar imaginea este pentru ea un aspect foarte important. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost adesea criticată din cauza operațiilor estetice, aceasta susține că va recurge la aceste proceduri ori de câte ori simte că este nevoie. 


La mai puțin de o lună de la ultima intervenție estetică, frumoasa blondină i-a călcat din nou pragul medicului din Cluj, de data aceasta pentru a-și dizolva acidul din buze. Vedeta și-a dorit să aibă o altă formă, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la treabă. 


„A fost o intervenție estetică pentru a-mi dizolva acidul din buze, pe care mi l-am injectat mulți, mulți ani la rând și este o procedură pe care trebuie să o repet timp de vreo două luni, cred. Nu pentru că nu vreau să mai am buzele mari, pentru că mie îmi place să am buzele mari, ci pentru că vreau să am o altă formă. Erau foarte late, iar eu mi le doresc mai înguste și mai turtite, să spun așa.


Și am optat pentru procedura asta care se injectează o substanță care topește acidul, dar nu dintr-odată că nu am avut curaj să fac dintr-odată. Și ieri am injectat partea de sus, probabil peste două săptămâni o să injectez tot partea de sus, o să aștept să se vindece și apoi o să încep o reconstrucție a lor, altă formă cu mai puțin volum”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience