Bianca Drăgușanu și-a petrecut ziua de naștere alături de Gabi Bădălău. Cum au fost surprinși cei doi

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a împlinit 39 de ani și a avut parte de o zi de naștere specială. Cum a petrecut frumoasa blondină?

Chiar dacă în ultima perioadă a avut parte doar de scandaluri, atât cu Alex Bodi, cât și cu Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu a lăsat toate necazurile în urmă și s-a distrat de minune cu ocazia zilei sale de naștere. 


Bianca Drăgușanu a împlinit ieri 39 de ani și a avut parte de cele mai frumoase cadouri și de cea mai tare petrecere aniversară. Blondina a fost alături de familie și de cei mai buni prieteni într-un club de fițe din capitală, unde au petrecut pe cinste. Diva a dansat toată noaptea și a fost în centrul atenție.

 

Gabi Bădălău alături de Bianca Drăgușanu de ziua ei


Chiar dacă cei doi nu au confirmat că ar fi într-o relație, se pare că acum nu se mai ascund. Căci Gabi Bădălău a fost prezent la ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu. Dovadă stau filmările postate chiar de vedetă pe pagina ei de Instagram. Ba mai mult, atunci când Bianca Drăgușanu a primit tortul, Gabi Bădălău a fost surprins cum o ținea pe blondină în brațe. 


Chiar dacă de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a avut parte doar de ghinioane în ceea ce privește viața amoroasă, se pare că acum blondina și-a găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău. Diva are tot timpul doar cuvinte de laudă la adresa fiului de milionar și pare foarte fericită atunci când este în compania lui. 


„Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a declarat Bianca Drăgușanu în urmă cu câteva zile pentru Antena Stars. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel