Bianca Drăgușanu se teme pentru sănătatea fiicei ei, Sofia: „Sunt practic într-o stare de alertă permanentă”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu este îngrijorată pentru fiica ei Sofia. Cu ce probleme de sănătate se confruntă micuța?

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Chiar dacă este cunoscută pentru stilul ei extravagant, aceasta este foarte serioasă atunci când vine vorba de creșterea fetiței ei. Nimic nu este mai important pentru blondină decât sănătatea și fericirea Sofiei. 


Bianca Drăgușanu spune că cea mică este foarte sensibilă, iar aceasta perioadă este una dificilă pentru ele mai ales că micuța este în colectivitate. Vedeta spune că are mare grijă ca fiica ei să nu fie expusă prea mult și apelează la sfaturile specialistilor pentru a găsi mereu cea mai bună rezolvare. 


„În perioada asta a anului sunt practic într-o stare de alertă permanentă. Sofia îmi seamănă din acest punct de vedere. E foarte sensibilă și răcește cu mare ușurință. Din te miri ce! Ce să fac? Știu cum e, fiindcă și eu când eram de vârsta ei reacționam exact la fel. Așa că am decis să apelăm la vitamina C, în special, dar și la ajutorul altora, în funcție și de recomandările medicului pentru fiecare sezon în pace!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Impact.ro.


Bianca Drăgușanu se confrunta cu aceleași probleme atunci când era de vârsta Sofiei, așa că vedeta o înțelege foarte bine pe fiica ei. 


„Nu sunt mari probleme acolo, la grădiniță. De ce? Fiindcă grupa de copii e redusă numeric, fiind vorba despre o reputată grădiniță particulară în care accentul cade pe grupe mici, tocmai pentru ca educatorul să poată lucra cât mai mult cu fiecare copil în parte. În plus, chiar și cei mici, nu doar adulții, respectă cu strășnicie regulile sanitare actuale. Însă sensibilitatea Sofiei mă determină să fiu atentă cu contactul cu alte locuri, fiindcă mai mergem și la joacă sau în alte spații”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel