Bianca Drăgușanu, Revelion de lux în Dubai. Cu cine a petrecut vedeta noaptea dintre ani

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu a petrecut noaptea dintre ani în Dubai, într-un local de lux. 

Bianca Drăgușanu a lăsat în urmă 2020 în stil mare. După dezvăluirile incendiare despre relația cu afaceristul Alex Bodi, vedeta s-a urcat în avion și a plecat în Dubai, unde s-a relaxat la plajă și s-a pregătit pentru petrecerea de Revelion.

 


Și pentru că în dragoste nu prea a avut noroc în 2020, frumoasa blondă a decis să petreacă noaptea dintre ani cu buna ei prietenă, Ramona Gabor. Sora mai mică a Monicăi Gabor este stabilită în Dubai, de mai mulți ani. Acolo, ea lucrează ca model și de curând s-a lansat în afaceri. Vedeta și-a făcut propria linie de parfumuri și pare că a dat lovitura, dacă ne uităm la viața de lux pe care o duce acolo. 

 

Cele două prietene au petrecut în stil mare în noaptea de Revelion. Au ales ca locație un zgârie nori, si-au luat cele mai mulate rochii și au ciocnit șampanie la 12 noaptea. 

 

Chiar dacă nu s-au pozat împreună, cele două vedete s-au pozat una pe cealaltă, păstrând același cadru. 

 

Bianca Drăgușanu s-a apropiat foarte tare de Ramona Gabor în ultima vreme. Cele două vedete petrec tot mai mult timp împreună. Bianca Drăgușanu chiar a luat în calcul varianta de a se muta permanent în Dubai, unde se gândește să deschidă un magazin de haine. 

„Am discutat cu Victor și i-am spus că în primă fază mă duc să vizitez, să văd cum e. O să o iau pe Sofia și poate și pe mama pentru că mama nu a fost niciodată și probabil o să facem sărbătorile de iarnă acolo. E cald, e frumos, am o grămadă de prietene românce, sunt o grămadă de români”, a dezvăluit vedeta  recent la „Teo Show” .

 

 

 „Era greu să-i explic copilului. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween”

 

Bianca Drăgușanu a avut o relație extrem de tumultoasă cu afaceristul Alex Bodi. Cei doi au fost căsătoriți, au divorțat, apoi s-au împăcat din nou, urmând ca ruptura finală să se producă în urmă cu câteva luni, cu puțin timp înainte ca omul de afaceri să fie săltat de poliție.

Chiar dacă au fost voci care au speculat că frumoasa blondă ar fi fost agresată fizic de fostul soț, vedeta a păstrat tăcerea în tot acest timp.  Zilele trecute, Bianca a rupt tăcerea despre relația pe care a avut-o cu Alex Bodi și a mărturisit că acesta a bătut-o. 


Mărturisirile blondinei au avut loc în emisiunea "Trăiri alături de Andreea Mantea", de la Kanal D.

„Andreea Mantea: Dar spune-mi, e adevărat că te-a și lovit?

Bianca Drăgușanu: Da! E adevărat. Nu am recunoscut niciodată.

Andree Mantea: Care a fost motivul?

Bianca Drăgușanu: Atitudinea mea. (...) El devenea agresiv din cauză că eu îl prindeam că mă înșală. 

(...)

Andreea Mantea: Sofia a avut de suferit? Știu că se atașase de fostul tău soț.

Bianca Drăgușanu: Da! Dar e mai bine pentru ea așa. Era greu să-i explic copilului de ce arăt într-un anume fel. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel