Bianca Drăgușanu, reacție acidă la adresa Iuliei Albu, după ce a criticat-o pentru aparițiile sale: "A păstrat stilul de naftalină"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Iulia Albu, sursa instagram/colaj foto
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Iulia Albu, sursa instagram/colaj foto

Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și  i-a răspuns Iuliei Albu, după ce i-a adus mai multe critici.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Iulia Albu este extrem de sinceră când vine vorba despre ținutele vedetelor. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când criticul de modă și-a exprimat părerea sinceră despre unlele aspecte care o privesc pe Bianca Drăgușanu. Mai exact, Iulia Albu a declarat în emisiunea ”Poliția Modei” de la Antena Stars că nu o avantajează subțierea taliei și modificare pozelor de pe instagram. La scurt timp, blondina i-a dat o replică dură Iuliei Albu.

”Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac piar gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

 

De asemenea, Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze că nu are nicio divergență cu Iulia Albu, din contră, cele două se apreciază în secret, însă dacă nu ar fi așa în fața publicului, și-ar pierde din farmec. 

”Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret.
Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

Blondina a declarat că uneori chiar vorbesc la telefon  și păstrează legătura. 

”Deci noi două ne facem treaba una cu alta când e cazul, ca și acum…În rest ne salutam, ne sunăm rar dacă e cazul si ne apreciem, dar în secret!”, a mai zis Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

 

Citește și: Bianca Drăgușanu, motivul pentru care a decis să-și topească acidul din buze: „Erau foarte late” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel