Bianca Drăgușanu, pusă la zid de cea mai bună prietenă: ”A fost perversă și falsă”

Data publicării:
Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Iulia Sălăgenu a dezvăluit de unde a pornit scandalul dintre ea și Bianca Drăgușanu. Cele două erau cele mai bune prietene.

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu au avut o prietenie foarte strânsă, deși ambele au fost căsătorite cu Alex Bodi. Cele două blondine își petreceau foarte mult timp împreună, ba chiar mergeau la cumpărături împreună, găteau, se pozau, iar fetele lor creșteau împreună. Cu toate astea, prietenia dintre cele două a luat sfârșit, iar Iulia Sălăgean a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la acest lucru.

Aceasta a mărturisit că a fost trădată de către Bianca Drăgușanu , apoi a rupt orice legătură cu vedeta. Iulia a mărturisit că Bianca nu a mai contactat-o, dar așteaptă să facă acest lucru, pentru a lămuri situația.

”Eu chiar o rog să vorbească cu mine și să spună ce o deranjează. Ea are niște reacții prostești a unor filme pe care și le produce singură în cap. E foarte simplu să mă sune, eu nu sunt genul de om care să am orgoliu mai mare decât mine, așa cum e ea. Ea a fost prinsă cu mâța-n sac când am avut cearta aceea, dacă nu era adevărat ea putea să vorbească să-mi spună.”, a mărturisit Iulia Sălăgean la Antena Stars.

Iulia Sălăgen a descris-o pe Bianca Drăgușanu ca fiind "falsă și perversă", deoarece a profitat de prietenia ei.

”Totul e adevăr. A fost o persoană falsă, mi-a dat o lecție foarte bună, eu mi-am deschis sufletul în fața ei, dar ea a fost perversă și falsă. Toți prietenii au trădat-o, toate cunoștințele au trădat-o, vorbește de oamenii ca fiind tradători, dar vorbește despre ea. Ea s-a dat prietena mea”, a mai spus Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel