Bianca Drăgușanu, primele imagini după ce și-a micșorat nasul: „Am așa o față de rinocer”

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu s-a lăsat din nou pe mâna medicilor. Blondina a apelat la bisturiu pentru a-și subția nasul.

Bianca Drăgușanu are la activ mai multe operații estetice care au transformat-o total. Blondina a găsit acum un al cusur al chipului său perfect: nasul. Vedeta a luat decizia drastică de a-și ajusta nasul, iar schimbarea este extrem de vizibilă. 


Iubita lui Gabi Bădălău are aproape 2 săptămâni de la intervenție și s-a recuperat din punct de vedere medical. Ea și-a scos noul nas la plimbare și le-a arătat internăuților cât de bine îi stă. 


”Ei, să vezi și să nu crezi. Am vreo 12 zile de la operație. Da, mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie. Mai am un cheag de sânge aici, în ochi. Nu se vede încă rezultatul, pentru că sunt foarte inflamată și a trebuit să folosesc un filtru, pentru că am așa o față de rinocer, umflată. Mai am încă vânătăi, vorbesc pe nas, dar sunt bine și o să vă povestesc despre experiența probabil undeva săptămâna viitoare, când mă duc la consult”, a declarat Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel