Bianca Drăgușanu, imagini CUTREMURĂTOARE. Vedeta a arătat cum a desfigurat-o cu bătaia Alex Bodi

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgașanu este din nou în plin scandal, după ce în spațiul public au apărut mai multe fotografii cu ea desfigurată la față. Ce spune diva despre acele imagini?

Frumoasa Bianca Drăgușanu se află din nou în centrul atenției după ce în spațiul public au apărut mai multe fotografii în care apare cu ochii umflați, de parcă ar fi fost agresată fizic. Blondina a vrut să facă lumină în acest caz și le-a explicat fanilor de pe Instagram ce sunt de fapt acele poze.


Bianca Drăgușanu susține că acele fotografii au fost urcate pe internet de niște persoane care îi doresc răul și că de fapt acolo nu era vânătă din cauza agresiunii, ci din cauza operațiilor estetice. Vedeta a precizat că fotografiile au fost făcute în urma unei operații de blefaroplastie. 

 

 

Bianca Drăgușanu a făcut chiar ea publice fotografiile în care apare după ce ar fi fost agresată


Pentru a evita ca imaginile cu ea să fie făcute publice de alte persoane, diva a postat pe Instagram imaginile după ce a fost desfigurată în urma unei agresiuni. 

 

”Poza care e în presă cu plasturii la ochi e în urma unei operații, pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie am depus și o plângere penală”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe InstaStory.


Vedeta a publicat chiar ea fotografiile în care a fost bătută pentru a închide rapid acest subiect

 

 

„Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj...ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap”, a adăugat Bianca Drăgușanu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel