Bianca Drăgușanu, primele declarații după presupusa ceartă cu Gabi Bădălău: „Mi-am făcut bagajele și m-am întors acasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a oferit primele detalii despre relația cu Gabi Bădălău, după ce au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi certat rău în vacanța petrecută la munte. 

Binca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Chiar dacă la începutul idilei lor amoroase au preferat să țină totul departe de lumina reflectoarelor, în prezent cei doi nu se mai sfiesc să vorbească despre sentimentele care îi leagă. 


Recent, în presă au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi certat rău în vacanța petrecută la munte, iar Gabi Bădălău ar fi lăsat-o pe frumoasa Bianca Drăgușanu să își care singură bagajele până la mașină. 


Pentru a clarifica situația, Bianca Drăgușanu a vrut să explice cum au stat de fapt lucrurile. Vedeta susține că nici nu a fost alături de Gabi Bădălău la munte. Blondina ar fi mers la Sinaia pentru o ședință foto, dar din cauza aglomerației și a unor simptome de răceală, aceasta a decis să se întoarcă acasă. 


„Nu a existat niciun scandal între mine și Gabi. Suntem bine! Credeți că dacă ar fi fost vreun scandal, n-aș fi postat pe Instagram vreo poză sugestivă, așa cum fac mereu? Nu există așa ceva! Mă știe toată lumea când mă cert și n-am nicio problemă să-mi asum.


Nu am fost cu Gabi la munte! Trebuia să ajungă și asociata mea pentru că mi-am luat la mine mai multe haine pe care trebuia să le pozez. Locația era mult prea aglomerată și nu mi-a plăcut. Am și răcit, asociata mea nu a mai venit, așa că mi-am făcut bagajele și m-am întors acasă”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.


Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică: „Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă”


Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă operație estetică. Vedeta a optat acum pentru o intervenție chirurgicală la nivelul feței, mai exact procedura poartă denumirea de cat eyes. 


Vedeta își dorea de mai mult timp această procedură, dar nu se simțea pregătită. Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, Bianca Drăgușanu și-a făcut curaj și a mers la medicul ei din Cluj. Rezultatul a fost mult peste așteptările vedetei, care s-a arătat foarte mulțumită de operație. 


„Felina. După intervenția de “cat eyes” pot să spun că rezultatele sunt mai mult decât incredibile și vă recomand cu drag și vouă această intervenție”, a scris vedeta pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel