Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a ajuns pe mâna medicilor:"Am leșinat în baie". Cine a fost alături de blondină

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații după ce a ajuns pe patul de spital. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat, dar și cine i-a fost alături.

Recent, Bianca Drăgușanu și-a îngrijorat fanii după ce s-a filmat pe patul de spital. Cu perfuzia în mână, blondina a mărturisit că primește îngrijiri medicale, dar după ce va pleca din spital va merge la sala de sport pentru a-și continua activitățile.

Cam așa stă situația la ora 03:20 (…) În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, mărturisea Bianca Drăgușanu pe Instagram, în cursul dimineții de luni.

Acum, blondina a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate, dar și despre motivul care a dus-o pe patul de spital. Bianca Drăgușanu a declarat că a ajuns la spital după ce a leșinat în baie. Vedeta a avut noroc cu mama ei, care se afla în preajmă și care i-a sărit imediat în ajutor.

”Am simțit o stare de slăbiciune, am apucat să o chem pe mama, înainte să leșin în baie. Aveam tensiunea foarte mică, și am mers la o clinică privată, unde mi s-a făcut o perfuzie.

Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro

 

De asemenea, Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze că nu este vorba de ceva grav, ci doar o cădere de calciu.

”Eu dorm foarte puțin, cam cinci ore maxim, sunt hiperactivă.

După ce am ajuns acasă, am băutat o grămadă de cafea, știu că ajută la creșterea tensiunii(...) Iau vitamina C și magneziu și trebuie să-mi fac și un anume regim alimentar, mai ales că eu am avut și un diabet, care trebuie ținut sub control.”, a adăugat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel