Bianca Drăgușanu, primele declarații despre scandalul cu Alex Bodi: „Nu există împăcări”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a reacționat, după ce Alex Bodi a făcut un scandal de proporții la salonul de cosmetică unde se afla blondina.

Recent, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat nas în nas, în timp ce blondina se afla la un salon de cosmetică. Omul de afaceri s-a ținut după blondină pentru a purta o discuție, însă aceasta l-a refuzat. Acum, Bianca Drăgușanu a dat primele declarații cu privire la situația creată de fostul partener.

Blondina a mărturisit că acum se concentrează doar pe lucrurile bune din viața ei și că nu mai vrea să fie implicată în discuții și scandaluri. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a declarat că între ea și Alex Bodi nu mai există nicio cale de împăcare.

„Viața mea nu e cancan să raportez tot. Sunt și evenimente care nu-mi plac, dar se întâmplă. Din fericire, nu trebuie să dau la nimeni raportul. (...) Vreau să am o viață liniștită și frumoasă și cred că lucrurile ar trebui să se așeze la un moment dat și fiecare să-și vadă de treaba lui, pentru că nu există împăcări. Nu există împăcări și nu vreau să mai existe niciun fel de ceartă și niciun fel de scandal”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu a ținut să le transmită și fanilor pe rețelele de socializare faptul că se focusează pe fericirea ei și pe lucrurile care îi fac bine.

„În pofida tuturor lucrurilor care mi se întâmplă eu sunt foarte fericită astăzi pentru că îmi stă părul bine. Voi cum sunteți? Geană pe Bianca Drăgușanu? Să știți că eu am o viață foarte frumoasă, sunt foarte activă și îi mulțumesc lui Dumnzeu că sunt cerebrală, că am un copil sănătos și că sunt fericită. Geană pe Bianca, amențitelor.

Efectiv cred că starea mea de bine se datorează faptului că am dormit foarte bine aseară și sunt așa împăcată cu mine și dacă stau bine să mă gândesc eu n-am nimic să-mi reproșez mie, ceea ce cred eu că e foarte bine”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel