Bianca Drăgușanu, prima reacție după dezvăluirile făcute de menajera lui Alex Bodi despre bătăi: "Minte, am dovezi!"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații în legătură cu dezvăluirile făcute de menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care le-a primit de la fostul soț.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa menajerei lui Alex Bodi, după ce aceasta a negat că a ajutat-o pe Bianca Drăgușanu să evadeze din vila acestuia și a mărturisit că nici nu a văzut-o cu fața și corpul plin de vânătăi.

”Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn. De unde să evadeze? Nu este adevărat, nu era nimeni ținut cu forța, ușa era deschisă, puteai să te duci unde vrei, nu era nimeni sechestrat. Cum putea ține o persoană sechestrată când avea pe cineva în casă? Nu e adevărat. Susțin că nu era nimeni sechestrat și nu a evadat cu nimeni”, a declarat menajera lui Alex Bodi pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu susține că femeia minte cu desăvârșire și că nimic din ce spune nu este adevărat. Mai mult decât atât, blondina a mărturisit că are și dovezi în acest caz.

“Minte cu desăvârșire, iar eu am dovezi ale faptului că minte cu desăvârșire. Așa cum bănuiam de la început că ea va avea tendința să mintă, eu am dovezile prin care pot dovedi că minte. Repet, am dovezi foarte clare, foarte precise și foarte exacte, cu data și ora exactă și cu detalii ale faptului că această femeie minte”, a declarat fosta prezentatoare într-un interviu acordat la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că, în cazul în care menajera lui Alex Bodi va continua să susțină lucruri care sunt total neadevărate, o va da în judecată.

“Dacă va continua să mintă, probabil i se va întocmi un dosar de mărturie mincinoasă pentru că eu am dovezi că ea minte. Îmi pare foarte rău că minte, pentru că se va vedea pusă în fața unui judecător, în fața căruia va trebui să spună adevărul, iar dacă nu va spune adevărul, se va alege cu mărturie mincinoasă, dosar penal pentru asta. Așa că, toată lumea să meargă pe dovezi și pe adevăr”, a mai precizat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel