Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău a jignit-o în fața Claudiei Pătrășcanu: "E greu să ierți"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram

Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție, după ce Gabi Bădălău a bârfit-o la fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu.

Potrivit Spynews, Gabi Bădălău ar fi purtat o discuție neașteptată cu Claudia Pătrășcanu. Artista i-ar fi reproșat fostului soț faptul că Bianca Drăgușanu i-ar fi jignit copiii și i-ar fi făcut” niște săraci”.

”De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”, spune Claudia Pătrășcanu.

La scurt timp după afirmațiile făcut de Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău a reacționat. Acesta a aruncat cuvinte grele la adresa Biancăi Drăgușanu, spre surprinderea tuturor.

”E o psihopată și o nebună”, este reacția uluitoare a lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu i-a reproșat fostului soț atitudinea pe care o are în legătură cu toată situația.

”Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a adăugat Claudia Pătrășcanu.

După această discuție halucinantă dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu a avut și ea o primă reacție. Blondina a postat pe instagram un video motivațional cu Lidia Fecioru, care spune:  ”Țineți minte că e greu să ierți, dar cel mai greu este să ai încredere din nou”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel