Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău a fost scuipat de Claudia Pătrășcanu: "Încep să se vadă..."

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram

Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție, după ce Gabi Bădălău a declarat că a fost scuipat de Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu se pare că nu a vrut să lase copiii să plece cu Gabi Bădălău, după ultimul episod în care aceasta îl acuză pe soțul ei, cu care se află în plin divorț, că au fost expuși unor situații nepotrivite. Mai mult, Claudia Pătrășcanu ar fi reacționat foarte urât și chiar l-a scuipat pe Gabi Bădălău.

„Eu am stat la mașină vreo 40 de minute. Am sunat-o de pe telefonul șoferului și i-am zis să sunt la poartă. A ieșit într-un mare scandal și țipete și a făcut acea fază (n.r l-a scuipat) și ea probabil se aștepta să reacționez. Eu nici măcar nu m-am șters.”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars.

În urma acestui incident, Gabi Bădălău a mărturisit că nu o să lase lucrurile așa și că acțiunile fostei partenere vor avea consecințe, având în vedere că aceasta a încălcat hotărârea judecătorească.

„Lucrurile sunt mult mai importante decât scuipatul. Am o hotărâre judecătoreasă definitivă și irevocabilă, era weekendul meu să-i iau astăzi și să-i duc duminică înapoi. Claudia n-a binevoit să mi dea și cam asta s-a întâmplat. Ea invocă faptul că nu vor copiii.”, a mai spus Gabi Bădălău.

După declarațiile făcute de Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a avut o reacție. Vedeta consideră că fosta parteneră a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a început să își arăte adevăratul caracter.

„Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor”, a spus Bianca Drăgușanu la XNS, de la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel