Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a fost atacată dur de către mama Claudiei Pătrășcanu: ”Ameninţările şi hărţuirea sunt fapte penale”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, Diana Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, Diana Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, sursa instagram/ colaj foto

Bianca Drăgușanu a avut o reacție uluitoare, după ce mama Claudiei Pătrășcanu a intervenit în scandalul dintre fiica ei și blondină.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se află într-un plin scandal, după ce și-au aruncat vorbe dure. La scurt timp, mama artistei a intervenit între cele două, susținând că  nu are niciun drept Bianca Drăgușanu să o jignească pe fiica ei pentru că nu a cunoscut-o niciodată.

Mama Cladudiei a spus despre fiica ei că este o femeie de casă, care știe cum să-și crească cei doi copii, spre deosebire de Bianca Drăgușanu, care nu stă să se plimbe dintr-o țară în alta cu diferiți bărbați. Totodată, femeia a precizat că dacă ar fi fost mama Biancăi Drăgușanu a doua ar fi desfiat-o, fiindu-i rușine cu așa fiică.

”Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă, cum își permite ea să-mi jignească mie copilul, până când domnule Capatos, îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi, o face în tot felul pe Claudia.

Nu pot să-i pronunț numele la așa duduie, își permite ea să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei. Claudia își crește copiii singură, ea nu se plimbă prin vacanțe cu diverși... Femeia asta dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu, dacă eram mama ei a doua zi o desfiam”, a spus mama Claudiei Pătrășcanu la Antena Stars.

La scurt timp după declarațiile făcute de mama Claudiei Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu a reacționat. Blondina a declarat că nu înțelege jocul pe care îl fac Claudia Pătrășcanu și mama sa și că, din respect pentru ele, nu va publica mesajele în care o jignesc, o amenință și o blestemă, potrivit spynews.

”Nu înţeleg jocul acestor două doamne. Eu de fiecare dată am reacţionat la declaraţiile lor. Niciodata nu am început eu o dispută. Din respect pentru ele, pentru că până la urmă, a respecta pe cei din jur este si o forma de respect personal, nu o să fac publice mesajele pe care le primesc în privat de la cele două doamne. Mesaje care nu doar că sunt nedemne de nişte doamne, dar sunt pline de ameninţări, pline de blesteme, pline de ură, pline de jigniri. Nu consider însă că e ok ca două doamne să se preteze la asemenea limbaj greu de reprodus şi care ar face să roşească şi un domn care lucrează pe şantier.”, a declarat Bianca Drăgușanu  pentru Spynews.ro.

 

Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze faptul că  ”ameninţările şi hărţuirea sunt fapte penale” și că ar putea să meargă mai departe, însă nu va face acest lucru.

”Nu cred că dânsele ştiu, dar ameninţările şi hărţuirea sunt fapte penale. Şi nu aş vrea să cred că ele pe bune îşi doresc să ma hărţuiască. Mai mult, sunt convinsă că multele mesaje de ameninţări şi jigniri au fost doar nişte scăpări. Căci altfel, aş fi nevoită să apelez la poliţie şi la un avocat ca să nu mai fiu hărţuită. Lupta lor nu este cu mine. Nu avem nimic de împărţit. Nu am vorbit niciodată personal cu domniile lor şi nici nu am de ce. Le doresc linişte, înţelepciune şi să îşi rezolve problemele aşa cum trebuie, corect, şi cu cine trebuie.”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel