Bianca Drăgușanu, prima fotografie alături de Gabi Bădălău. Omul de afaceri a dus-o pe vedetă într-o vacanță de lux /FOTO

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună. Prima fotografie în care blondina apare în brațele omului de afaceri. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Relația celor doi a trecut prin multe despărțiri și împăcări, mai ales că omul de afaceri se află încă în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, cu care are doi copii. 


Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în vacanță împreună, iar blondina a postat pe pagina ei de Instagram prima fotografie alături de omul de afaceri. Chiar dacă la început au ținut totul secret, iată că Bianca Drăgușanu și-a asumat relația cu Gabi Bădălău, iar lucrurile au trecut la un alt nivel. 


Gabi Bădălău a dus-o pe frumoasa Bianca Drăgușanu într-o vacanță de vis la Londra. Vedeta este toată un zâmbet, iar prezența omului de afaceri în viața ei o face foarte fericită. 


Bianca Drăgușanu voia să pună capăt relației cu Gabi Bădălău în urmă cu doar o lună de zile 


Bianca Drăgușanu a răbufnit în urmă cu doar o lună de zile, după ce Gabi Bădălău a fost surprins în compania Andreei Diaconu, fosta candidată a postului de asistentă de la ”Acces Direct”. Blondina declara la acea vreme că omul de afaceri ar fi făcut asta doar pentru a o face geloasă pe ea. Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit atunci să pună punct relației cu Gabi Bădălău. 

 

„Nu știu dacă o să mai fiu sau nu cu el, că e situația asta ...Dacă o fi așa, eu mă retrag din toată situația asta. Am trecut peste o grămadă de chestii pe care mi le-a făcut și m-a durut. (...) Sunt hotărâtă să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui și poate o să fie fericit cu această fetiță. Eu chiar îmi doresc să mă retrag pentru că nu mă mai regăsesc sub nicio formă.”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show de pe Antena Stars.

 

Bianca Drăgușanu spunea în urmă cu ceva timp că mama lui Gabi Bădălău o acuză că ar avea probleme cu băutura și cu substanțele interzise.

„Mi se pare absurd să judeci un o prin prisma unei imagini. Nu ai cum să mă judeci ca și cum aș fi ceva rău pentru copilul tău. Din ce am înțeles, mama lui crede că eu beau, că mă droghez. (...) Nu vreau să mă dau vreo sfântă, dar dacă mama lui nu mă vrea ...În mod real, nu știu dacă problema este a părinților sau nu este a părinților”, a mai spus Bianca Drăgușanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel