Bianca Drăgușanu plănuiește o nouă intervenție estetică: Sunt mai multe operații de care avem nevoie

Data publicării:
Captură video Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Captură video Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu le-a dezvăluit urmăritorilor ei, care este următoarea intervenție la care vrea să apeleze.

Bianca Drăgușanu nu se oprește niciodată, când vine vorba de aspectul ei fizic. Blondina a repetat, în nenumărate rânduri, faptul că își dorește să aibă tot ce este nou și să se mențină, cât poate de mult, tânără. Bianca a anunțat, pe rețelele de socializare, și care este următoare intervenție la care vrea să apeleze.  

"M-am trezit atât de bine astăzi, cred că mi se trage de la botox-ul de ieri. Trebuie să-mi refac totuși buzele mari și să-mi continui ședințele de mezoterapie și da, sora mea are și ea nevoie de botox, mama mea are nevoie de botox. Sunt mai multe operații de care noi avem nevoie.", a spus Bianca Drăgușanu, pe instastory.

Ce mesaj le transmite Bianca Drăgușanu celor care nu sunt de acord cu ea

Vedeta este conștientă de faptul că există mulți oameni care nu sunt de acord cu operațiile ei estetice, însă ea își dorește să arate mereu bine, indiferent de ce spun alții.

"Chiar dacă operațiile estetice au rămas, în continuare, un subiect controversat, deși trăim într-o lume a tehnologiei și a vitezei. Eu am trecut pe tot parcursul anilor prin foarte multe experiențe în domeniul acesta. Eu sunt foarte pretențioasă. Vreau buze mari și mereu să arăt bine. Sunt foarte documentată, mai ales în acest domeniu.", a mai spus Bianca.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre operațiile estetice

Deși de-a lungul timpului a primit diferite critici, legate de operațiile estetice la care a apelat, Bianca este foarte asumată în tot ceea ce face și recunoaște că-i place să testeze tot ce e nou. În trecut, aceasta chiar a luat decizia de a-și scoate puțin acid din buze, din cauza comentariilor care tot se făceau, în medul online. Nu a trecut mult timp însă, și blondina a revenit la starea inițială a buzelor, pentru că, spunea ea, nu era aceeași Bianca, fără acele buze mari, care o reprezintă.

"Eu sunt foarte asumată și mie îmi place să mă tunez tot timpul. Normal că o să-mi mai fac operații. Acum am împlinit 40, crezi că la 50 n-o să vreau să-mi fac sau la 45? Sigur apare ceva nou și vreau și eu. ", a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel