Bianca Drăgușanu, plângere penală împotriva lui Alex Bodi. Ce spune blondina despre filmarea în care apare inconștientă lângă pat

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, sursa instagram / colaj foto
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, sursa instagram / colaj foto

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care a fost găsită inconștientă lângă pat. Blondina îi aduce acuzații grave lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a răbufnit, după ce în presă a apărut din nu un filmuleț cu ea, în timp ce se afla inconștientă pe jos, iar Alex Bodi îi acorda primul ajutor. După ce Alex Bodi a declarat ce s-a întâmplat, de fapt, Bianca Drăgușanu vine cu explicații cu totul diferite. Potrivit acesteia, totul a pornit de la o bătaie pe care a încasat-o de la Alex Bodi.

„Pe mine nu mă distruge un video în care eram într-o stare nasolă în care am ajuns tot din cauza lui. Nu se întâmplă nimic în video. De fapt, el m-a lovit, m-a bătut și am leșinat și a venit cu un prieten apoi. Ca un asasin care își premeditează crimă așa a procedat cu mine. Locul lui e după gratii, nu în libertate. M-a șantajat trei ani de zile și m-a terorizat. În acest video eu am fost lovită, leșinată din cauza lui.

Omul nu face decât un circ ieftin. Acest video l-a mai dat de mai multe ori, dar nu integral. Acum l-a dat integral pentru că nu i-a reușit schemă cu împăcarea.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru CANCAN

Blondina a ajuns la capătul puterilor, motiv pentru care este hotărâtă să facă o plângere penală împotriva lui Alex Bodi.

„Îi fac plângere la poliție pentru hărțuire. Pentru că a încercat să intre în locuința mea și că regret că nu am făcut-o acum câteva zile când a intrat în salon după mine. Ar trebui să-i fie rușine, că pretinde că e un tată și un om de afaceri. Se pune cu iubitul meu la masă. Ba îmi trimite flori, ba mă urăște, ba se autoumilește.

Acum o lună de zile îmi trimitea flori și îmi spunea că sunt o femeie frumoasă, azi trimite videouri cu mine.

A uitat că acum o săptămâna trimitea dedicații prin Adrian Minune și îmi spunea că sunt femeia vieții lui, nu mai scăpam de el și era cu dragoste și flori. Care e problema lui de tot dă video-urile astea cu mine? Nu m-a distrus și nici nu m-a distrus.”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel