Bianca Drăgușanu, pe patul de spital. Vedeta a ajuns pe perfuzii: ”Cam așa stă situația”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a îngrijorat pe toată lumea după ce s-a fotografiat pe patul de spital.

Recent, Bianca Drăgușanu și-a îngrijorat fanii după ce s-a filmat pe patul de spital. Cu perfuzia în mână, blondina a mărturisit că primește îngrijiri medicale, dar după ce va pleca din spital va merge la sala de sport pentru a-și continua activitățile.

Vedeta nu a dat mai multe detalii legate de starea ei de sănătate, însă se pare că nu este nimic grav, după afirmațiile făcute de aceasta.

”Cam așa stă situația la ora 03:20 (...) În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

 

Pe ce sumă de bani și-a vândut Bianca Drăgușanu imaginea

 

Bianca Drăgușanu „s-a vândut” pentru suma de 100.000 de euro. Bursucu a rămas cu gura căscată și a fost curios să afle ce companie din România și-a permis din punct de vedere financiar să îi ofere Biancăi o sumă atât de mare pentru 3 luni de publicitate. 


„Care e cea mai mare sumă de bani pentru care ți-ai vândut imaginea”, a fost întrebarea adresată de Bursucu în emisiunea „Teo Show”. 


„100.000 de euro pe trei luni... Am mai prelungit încă trei luni și am mai luat încă 100.000 de euro. Apropo de asta că a fost o mare controversă, lumea zicea că nu e adevărat. Se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Iar eu când m-am dus la bancă și am depus și așa m-au sunat: De unde? Cine? Deci peste 10.000 de euro te întreabă orice. Oficial îmi merge foarte bine”, a declarat blondina. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel