Bianca Drăgușanu, pe patul de spital. Ce operație estetică și-a făcut vedeta: „Face asta de cinci-șase ani”

Bianca Drăgușanu s-a aflat pe patul de spital. Fanii se întreabă ce a făcut vedeta și de ce s-a dus tocmai la Cluj.

Bianca Drăgușanu a dat iar lovitura printr-o altă intervenție chirurgicală. Diva este foarte relaxată pe scaunul medicului, având în vedere istoricul său de intervenții chirurgicale cu scopul de a atinge trupul perfect. Surse apropiate ale blondinei au dezvăluit într-un interviu că aceasta a avut parte de o intervenție la nivelul feței.

Vedeta de 41 de ani a considerat că trebuie să intervină la nivelul feței pentru a-și ridica o sprânceană. Ea va călători până la Cluj pentru a face acest lucru. Toate acestea se întâmplă sub forma unui contract. De asemenea, diva își face și întreținerea periodică, aceasta fiind una anuală și o face de cinci sau șase ani.

„Bianca și-a făcut o nouă intervenție estetică, și-a pus botox sub sprâncene, să îi ridice sprânceana. Ea merge tocmai la Cluj să își facă asta, pentru că acolo are contract cu ei și, periodic, își face ceva pentru întreținere. Vreau să îți zic că este doar o întreținere anuală, face asta de cinci-șase ani”, au declarat, surse apropiate ale Biancăi Drăgușanu, pentru  Click!

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care este „rețeta” unei vieți fericite.

Diva are și câteva sfaturi pentru femeile din România. Aceasta are propria sa afacere, este frumoasă și nu este de neglijat chiar și aspectul intelectual. Bianca reușește să aibă o viață de succes, oferind tot ce e mai bun pentru fiica sa. Ea le recomandă femeilor să fie tot timpul fresh, să meargă la sport, să mănânce sănătos, să investească în ele.

„Dau sfaturi zilnic pe Instagram-ul meu și aș putea să îmi fac și o emisiune despre asta. În primul rând sfatul meu e să se iubească pe ele. Iubește-te pe tine și apoi restul. Prețuiește-te, îngrijește-te, investește în tine, în unghii, manichiură, pedichiură, coafură, fii tot timpul spălată pe cap, fii tot timpul fresh, du-te la sală, mănâncă sănătos, îmbracă-te frumos.”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit ciao

Este asumată 

Ca de obicei, Bianca pune accept pe latura sa asumată și sinceră. Deși a fost sfătuită să fie diplomată, ea nu s-a putut abține să nu-și respecte principiile puternic înrădăcinate.

„Ce nu am putut să învăț niciodată a fost să fiu parșivă, sau să nu fiu eu. Deși am fost sfătuită: ”bă, dacă tăceai și erai diplomată…”. Nu, eu sunt un om foarte transparent și foarte asumat și lucrul ăsta nu am putut să îl învăț niciodată. L-am apreciat, în felul meu, la unii care au reușit datorită faptului că au fost niște persoane diplomate și au știut să tacă atunci când au fost cazul. Probabil dacă învățam să fac chestia asta reușeam mai multe în viața mea, dar fiecare e construit în felul lui și atunci ne prezentăm așa cum suntem”, a explicat Bianca Drăgușanu, care se mândrește cu faptul că este o persoană transparentă, potrivit Unica.ro.

Nu permite comentariile, nici laudele

Nu mulți sunt străini de faptul că vedeta nu permite comentarii la postările sale de pe rețelele de socializare. Astfel, vedeta afirmă că este printre puținele persoane publice din România care să nu permită această opțiune.

„Deși, vezi că eu sunt una, poate singura persoană publică din România, care nu permite comentarii la pozele de pe Instagram. Eu nu simt nevoia nici să fiu lăudată, nici să fiu criticată, pentru că eu știu exact ce valoare am și știu exact omul care sunt. Nu pun pozele acolo ca să vină să îmi spună cineva cât ești de frumoasă sau să vină cineva să mă critice: mamă, cât ești de operată și ți-ai mai pus și filtre”, a povestit Bianca Drăgușanu, conform unica.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 27 iun 2023, 16:07 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience