Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică: „Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă”

Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul medicului estetician. Ce operație și-a făcut frumoasa blondină?

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Vedeta a suferit destul de multe operații estetice de-a lungul timpului, chiar dacă a fost criticată aspru pentru acest lucru. Blondina a mers din nou în cabinetul medicului estetician și le-a dat de veste și fanilor de pe Instagram. 


Bianca Drăgușanu își dorește să arate mereu impecabil, iar imaginea este pentru ea un aspect foarte important, mai ales că a ajuns să câștige bani grei datorită felului în care arată. 


Bianca Drăgușanu a optat acum pentru o intervenție chirurgicală la nivelul feței, mai exact procedura poartă denumirea de cat eyes. 


Vedeta își dorea de mai mult timp această procedură, dar nu se simțea pregătită. Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, Bianca Drăgușanu și-a făcut curaj și a mers la medicul ei din Cluj. Rezultatul a fost mult peste așteptările vedetei, care s-a arătat foarte mulțumită de operație. 


„Felina. După intervenția de “cat eyes” pot să spun că rezultatele sunt mai mult decât incredibile și vă recomand cu drag și vouă această intervenție”, a scris vedeta pe Instagram. 


Ce mesaj are Bianca Drăgușanu pentru cei care o critică din cauza operațiilor ei estetice


Vedeta susține că face aceste schimbări pentru a se simți ea mai bine și nu se arată deranjată de comentariile negative din mediul online. 


„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a spus Bianca Drăgușanu. 

 

Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să ajungă medic estetician: „Aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume”

 

Bianca Drăgușanu, designer vestimentar, influencer, om de televiziune, este poate una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Deși a curs multă cerneală în presă despre viața ei, au rămas încă multe lucruri nedescoperite. De exemplul, vedeta nu a vorbit până acum despre pasiunea pe care o are pentru medicina estetică și despre faptul că și-a dorit să devină medic.


„Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună”, a dezvăluit vedeta în exclusivitate pentru SPECTACOLAGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 07 dec 2021, 09:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience