Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică. La ce procedură a apelat blondina: ”Vreau să fiu perfectă”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul medicului estetician. Blondina vrea să atingă perfecțiunea.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu este adepta operațiilor estetice. Recent, vedeta le-a povestit fanilor că a ajuns din nou pe mâna medicului estetician, deoarece vrea să fie perfectă. Mai exact, blondina și-a făcut câteva retușuri la nivelul feței, însă, potrivit spuselor ei, nu are de gând să se oprească aici.

”A început vara și mai de făcut chestii la fața mea, vreau să fiu perfectă. Pe mine nu mă supără nimic, dar cred că se poate și mai bine de atât. Astăzi am nevoie să-mi fac buzele pentru că am stat cuminte atâtea luni, am spus că o să le topesc și că o să le fac în iarnă pe la început, pe aici pe la mandibulă mai am ceva și botoxul aici în frunte”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a menționat că intenționează să își schimbe și silicoanele.

Bianca Drăgușanu, intervenție la nivelul nasului

Bianca Drăgușanu a recunoscut că, de-a lungul anilor, nu puține au fost vizitele făcute în cabinetul medicului estetician. Blondina nu s-a ascuns și a recunoscut de fiecare dată când s-a tunat. Ba chiar recent, aceasta a fost supusă unei intervenții la nivelul nasului.

În urma intervenției au existat câteva complicații, iar pentru o perioadă Bianca Drăgușanu a rămas cu ochii umflați,  cu un cheag de sânge într-unul dintre ei, dar și câteva probleme respiratorii, lucru care a îngrijirat-o destul de tare.

”Nu am avut probleme cu durerea, ci cu inflamția și cu respirația, lucrul care m-a panicat, am vorbit pe nas”, a spus Bianca Drăgușanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel