Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Iulia Sălăgean. Blondina a fost acuzată că i-a spart pagina de Instagram: ”Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa ...”

Data publicării:
Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a răbufnit după ce Iulia Sălăgean a acuzat-o că i-a spart pagina de instagram. Blondina este decisă să o dea în judecată.

Bianca Drăgușanu a fost scoasă din sărite de Iulia Sălăgean, după ce a acuzat-o că i-a spart contul de instagram. Acum, blondina este hotărâtă să își dea fosta prietenă în judecată pentru că i-a denigrat imaginea. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a precizat că a luat deja legătura cu avocatul ei pentru a pune la punct toate detaliile.

”Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare. Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot ptermite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește. Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

 

Bianca Drăgușanu, reacție acidă la adresa Iuliei Sălăgean

 

Bianca Drăgușanu a declarat că nu vrea să mai fie vreodată asociată cu fosta ei prietenă. De asemena, blondina a mărturisit  că știe de la DIICOT că Iulia Sălăgean ar avea cu totul altă merserie, mai multe probleme cu diverse dosare.

”Nu știu de ce e băgată în seamă și pe ce considerat apare ea în domeniul public? Cine e acest personaj? Din ce știu, meseria ei făcută publică de DIICOT, nu are legătură cu televiziune. Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată și are alte probleme și alte dosare. Nu vreau să fiu asociată cu așa ceva”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

 

 

Iulia Sălăgean, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu

 

Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-ar fi spart contul de instagram. Aceasta este convinsă că blondina a recurs la acest gest din frustrare. 

 

”Țin să vă anunț că din nou contul meu a fost dezactiv din cauză că sunt coșmarul vieții unei frustrate care se dă mare divă pe lux și opulență, dar nu mai poate ea de contul meu. E greu tare să trăiești cu lipsa de iubire de sine și de încredere în tine. Această persoană este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu”, a spus Iulia Sălăgean pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel