Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu: "E cazul să-și vadă de viața ei"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă. Blondina vrea să o dea în judecată pe fosta soție a lui Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se află în continuare în plin scandal. Blondina a răbufnit, după ce artista a făcut mai multe declarații la adresa ei.  Bianca Drăgușanu consideră că fosta soție a lui Gabi Bădălău îi pătează imagine, motiv pentru care o va aduce în fața legii pe aceasta. Potrivit Biancăi Drăgușanu, avocații au început deja primele demersuri.

„Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace. Cred că, la nivelul subconștientului, mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei.„, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro

 

Bianca Drăgușanu a pus-o la punct pe Claudia Pătrășcanu, după ce aceasta a declarat că blondina ar fi geloasă pe frumusețe ei naturală.

„Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei. Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar! O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demna, nici mamă. O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevarată, asa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este! O stricăciune amărâtă de care mi-e milă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel