Bianca Drăgușanu, nervoasă pe rețelele de socializare. Ce o nemulțumește pe vedetă: Am ajuns din nou la atelier și din nou am constatat că...

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a răbufnit, din nou, pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu a povestit pe rețelele de socializare una dintre nemulțumirile cu care se confruntă zilele acestea. Vedeta spune că plătește zilnic o amendă destul de mare, din cauza faptului că nu există locuri de parcare, la atelierul acesteia.

"Am ajuns din nou la atelier și din nou am constatat că nu am loc de parcare. În fiecare zi amenda e în jur de 200 de lei. Deci cam atât m-ar costa pe mine parcarea zilnic aici. Ce fac? În zece zile plătesc 2000 de lei parcarea la atelier pentru că nu există loc de parcare? Efectiv nu există loc de parcare", a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, potrivit viva.

Blondina s-a arătat a fi foarte supărată pe acest lucru, evidențiind faptul că nu este singura persoană care nu respectă legea. Situația o obligă însă să parcheze neregulamentar.

"Ce fac? Cam așa arată parcarea. Adică uitați, unii parchează pe trecerea de pietoni pentru că nu ai unde să parchezi. Nu ai. Ăsta e tot pe trecerea de pietoni. Eu unde parchez mașina? Ar fi a zecea tură pe care o dau. Unde parchez mașina eu?", a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu fenomene paranormale

Bianca Drăgușanu a împărtășit zilele trecute un alt subiect, de data aceasta mai diferit, tot pe rețelele de socializare. Blondina pregătea cina, împreună cu o prietenă de-a ei, când le-a atras atenția un fenomen paranormal, spune ea. În timp ce ele stăteau în bucătărie, capacul unei lumânări a căzut, pe masa unde urmau să servească cina. Nu au lăsat să treacă acest incident neobservat, ci s-au apucat imediat să dea cu tămâie prin casă, pentru alungarea spiritelor rele.

"În timp ce noi găteam a sărit capacul unei lumânări, ceea ce mie mi se pare un fenomen extraparanormal. La această lumânare i-a sărit capacul pe masă. Din cauză că ne confruntăm cu fenomene paranormale, ne-am gândit să dăm cu tămâie, pentru că asta fac vrăjitoarele în mod normal, dau cu tămâie când vin spiritele rele. Râdeam glumim, dar e  bine din când în când să cureți energiile.", a spus Bianca Drăgușanu, pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel