Bianca Drăgușanu, momentul adevărului: Nu știu care este statusul relației mele. Eu în momentul ăsta ascult niște explicații

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Bianca Drăgușanu a dezvăluit dacă este sau nu într-o relație.

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D, unde a dezvăluit care este statusul ei sentimental, în prezent. Aceasta a uimit publicul când a declarat faptul că se gândește să îi mai dea o șansă fostului ei partener, chiar dacă apăruseră diverse speculații, cum că acesta ar fi înșelat-o.

"Nu știu care este statusul relației mele. Se încearcă să mi se ofere niște explicații. Eu am avut o relație de un an și jumătate cu un personaj, despre care eu am evitat să vorbesc, din mai multe motive. Cu toate că, atunci când intri într-o poveste de dragoste, nu ai motive să o ascunzi. Dar, din cauza experiențelor pe care le-am avut în viață, mi-am dat seama că, cu cât începi să îți expui mai puțin viața personală, cu atât e mai bine. Unul dintre motive este ăsta pentru care sunt azi aici și eu trebuie să dau niște explicații în numele cuiva, ca să înțeleagă lumea.", a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii.

"Eu în momentul ăsta ascult niște explicații și sună așa: Nu s-a întâmplat nimic, nu era nimic"

"Până acum, eu am fost în relații despre care am vorbit și care s-au finalizat. Timpul mi-a dovedit că nimic nu este pentru totdeauna, nici măcar iubirea. Atunci, mi se pare aiurea să vin să povestesc niște lucruri care nu vor mai fi la fel. E totul imprevizibil. Nu știu în ce stadiu sunt cu relația acum, dacă o să continui, dacă nu. Eu în momentul ăsta ascult niște explicații și sună așa: "Nu s-a întâmplat nimic, nu era nimic". Nu sunt genul de femeie care să accepte compromisuri și nu am niciun motiv pentru care ar trebui să fac asta, să accept un bărbat care nu mă poate face să mă simt regină, așa cum vreau eu. Eu vreau să fiu acea femeie apreciată, iubită. Eu sunt o persoană dificilă, dar sunt o persoană foarte fidelă. Nu am nici măcar prietenii, ieșiri, îmi respect foarte mult partenerul.", a continuat blondina.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un apartament, după despărțire

Vedeta vine chiar și cu un sfat pentru femeile care suferă din dragoste.

"Oricum nu e atât de grav pe cât se spune, până la urmă nu s-a întâmplat nimic. Eu sunt un om demn și nu mă ascund cu nimic. Nu am avut niciodată planul b. M-am enervat foarte tare și de nervi, la vreo 3 zile, mi-am cumpărat un apartament în Dubai. Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii niciodată. Nu vă mai concentrați pe persoane. După ce mi-am cumpărat apartamentul am fost tare fericită, acum aștept să fie gata.", a mai dezvăluit ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel