Bianca Drăgușanu, mai fericită ca niciodată pe plan amoros: „Valentine's Day a fost săptămânal sau chiar lunar pentru mine” /EXCLUSIV

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt planurile ei pentru Valentine's Day. Ce spune vedeta despre fericirea ei pe plan amoros?

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta se bucură de un succes imens pe plan profesional și câștigă bani grei din afacerea cu articole vestimentare. Chiar dacă în trecut a avut parte și de evenimente mai puțin fericite pe plan amoros, vedeta trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire. 


Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie numele bărbatului care o face fericită, blondina a dezvăluit într-un interviu pentru Spectacola, că viața ei este plină de romantism, iar în ultimul an de zile a sărbătorit Valentine's Day lunar sau chiar săptămânal. 


„N-am planuri. Nu cred că o să fiu în țară. Nu-mi fac planuri pentru că eu sunt un om care dacă își face planuri mi le stric cu 5-10 minute înainte sau cu o zi. Dacă îmi fac bilet de avion sigur îl pierd. 


Pe 13 o să aflu ce fac pe 14, dar nici atunci. Cred că pe 14 o să aflu ce fac pe 14. Dar nu e ceva pentru mine. Valentine's Day e mai pentru copii așa. E mișto să ai pretext să sărbătorești ceva frumos, gen iubirea, dar dacă te iubește cineva cu adevărat, Valentine's Day poate să fie în fiecare zi. La mine anul trecut și până acum anul ăsta Valentine's Day, poate nu a fost în fiecare zi că aș exagera, dar săptămânal și lunar a fost Valentine's Day. Când nu o să mai fie Valentine's Day în viața mea o să știe toată lumea. 


Dacă viața mea nu ar fi fost ca un Valentine's Day măcar săptămânal sau lunar nu aș mai fi fost în ecuația în care sunt acum. Și când o să dispară Valentine's Day din viața mea o să știe toată lumea.


Valentine's Day, din punctul meu de vedere, este ce punem pe Instagram pentru social media. Este doar un fake, să arătăm și să ne dăm mari”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care este cel mai mare viciu al ei. Vedeta adoră să facă cumpărături și nu își refuză nicio plăcere atunci când vine vorba de haine și pantofi. 

 

„Îmi cumpăr pantofi foarte scumpi, în fiecare săptămână. Nu mă pot abține. Când am dat cu cardul și văd „Tranzacție autorizată” se emană serotonina, hormonul fericirii. Și când deschid coletul mă simt de parcă ar fi Crăciunul. La mine e Crăciunul în fiecare săptămână. 


Îl consider un viciu. Eu port 41 la pantofi și mă folosesc de pretextul acesta ca să imi cumpăr pantofi foarte scumpi, că nu găsesc mărimea mea. Nu beau, nu fumez, nu mă droghez, nu ies în cluburi, cumpărăturile sunt singurul meu viciu. Cheltui foarte mulți bani pe pantofi și haine”, ne-a dezvăluit Bianca Drăgușanu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel