Bianca Drăgușanu își duce mama în cabinetul medicului estetician: Vine vara și trebuie neapărat să-i facem injectările

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a anunțat ce operații estetice plănuiește să-i facă mamei ei.

Bianca Drăgușanu este o adevărată fană a operațiilor estetice, declarând asta în nenumărate rânduri. Vedeta își dorește să aibă orice este nou, în materie de intervenții de înfrumusețare, însă nu doar pentru ea, ci și pentru persoanele dragi ei. Așadar, dacă în urmă cu ceva timp, blondina și-a însoțit sora în cabinetul medicului estetician, acum aceasta spune că a venit rândul mamei ei de a se prezenta pentru a-și face câteva schimbări și pentru a se pregăti de vară.

''Am de gând să o duc pe mama mea pentru că vreau să-i fac neapărat o consultație, pentru că s-ar putea să intervenim cu un lifting facial în curând. Vine vara și trebuie neapărat să-i facem injectările, mai exact botox, acid hialuronic la buze, mezoterapie la mâini și așa mai departe.'', a declarat Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Sora Biancăi Drăgușanu a recurs la mai multe operații estetice

Sora Biancăi Drăgușanu a ajuns în cabinetul medicului estetician, cu ceva timp în urmă, pentru a-și face mai multe intervenții la nivelul feței. Oana Drăgușanu a fost condusă în cabinetul doamnei doctor chiar de sora ei, care printr-o glumă a întrebat specialistul dacă mai are voie și ea să-și mai facă o injecție.

Sora vedetei a recurs la două intervenții: acid la nivelul frunții și mărirea buzelor.

"Aici o avem pe domnișoara pacientă, Oana, sora mea. Ești pregătită dragă să-ți faci buzele? Treci pe pat. Eu sunt asistenta, care asistă și ajută, în caz de nevoie.", a declarat Bianca Drăgușanu pe instastory.

Ce mesaj le transmite Bianca Drăgușanu celor care nu sunt de acord cu intervențiile estetice

Vedeta este conștientă de faptul că există mulți oameni care nu sunt de acord cu operațiile ei estetice, însă ea își dorește să arate mereu bine, indiferent de ce spun alții.

"Chiar dacă operațiile estetice au rămas, în continuare, un subiect controversat, deși trăim într-o lume a tehnologiei și a vitezei. Eu am trecut pe tot parcursul anilor prin foarte multe experiențe în domeniul acesta. Eu sunt foarte pretențioasă. Vreau buze mari și mereu să arăt bine. Sunt foarte documentată, mai ales în acest domeniu.", a spus Bianca.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel