Ce fel de relație are Bianca Drăgușanu cu CENGIZ ŞIKLAROĞLU. Primele declarații ale presupusului iubit

Data actualizării: | Data publicării:

Presupusul iubit al Biancăi Drăgușanu, turcul CENGIZ ŞIKLAROĞLU, a vorbit, pentru prima dată, despre ce fel de relație are cu vedeta. 

Bianca Drăgușanu a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț prin care se subînțelege că ar fi într-o relație cu un turc. Este vorba despre Cengiz Şıklaroğlu

Vedeta a scris în dreptul unui clip ”The light of my life” – „Lumina din viața mea”. 

Mai mult, Bianca părea foarte fericită și bine dispusă în urma apariției lui Cengiz Şıklaroğlu la tv, semn că se îndrăgostește pe zi ce trece de acesta. 

”Bună dimineața”, a mai adăugat vedeta.

Cengiz Şıklaroğlu a vrut să lămurească situația și zvonurile conform cărora el ar avea o relație cu Bianca Drăgușanu.

„Bianca este foarte diferită. Avem nevoie de timp. Orice bărbat şi-ar dori-o pe Bianca. Este ceva normal. Dar acum nu am timp pentru că trebuie să muncesc. Şi mai am şi alte probleme: nu pot ieşi. Stau numai în Istanbul. Nu pot veni în România. Nu pot ieşi de aici. Cred că Bianca s-ar plictisi de mine. Şi poate după două luni ar spune că vrea să meargă la petreceri, iar eu nu pot să merg şi mi-ar spune că nu mă mai vrea”, a spus acesta la Antena Stars.

”Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită. Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea. Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine”, a mai declarat CENGIZ ŞIKLAROĞLU, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel