Bianca Drăgușanu, în stare de ȘOC: O să-mi iau spray paralizant

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Dăgușanu a trecut prin clipe cumplite, după ce s-a dus la bancă să-și deblocheze unul dintre conturi.

Bianca Drăgușanu și-a obișnuit urmăritorii prin a-i ține la curent cu toate întâmplările prin care vedeta trece. De data aceasta, blondina s-a arătat a fi foarte speriată pe Instagram, unde a povestit o situație înspăimântătoare. Ajunsă la bancă, unde voia să-și deblocheze unul dintre conturi, Bianca Drăgușanu a avut parte de o surpriză, în timp ce vorbea cu angajata de la ghișeu.

"Eu astăzi m-am prezentat la o bancă, unde nu știam că mai am bani. Am aflat că mi s-a pus poprire pe cont, pentru că nu am plătit o amendă care mi s-a dat nejustificată, pentru covid, era o amendă  care se dădea maxim, ca și pentru restaurante. Am câștigat în instanță, Anaful mi-a oprit banii din cont, dar și contul.", a povestit Bianca Drăgușanu pe instastory.

Ce a făcut-o pe vedetă să fie atât de speriată

În timp ce angajata băncii încerca să rezolve problema, Bianca Drăgușanu a observat faptul că un gândac se plimbă pe umărul ei. Aceasta spune că n-a știut cum să acționeze, pentru că nu mai văzuse o insectă așa de mare niciodată.

"M-am dus la bancă, foarte drăguță fata de acolo, dar în timp ce mă ajuta, pe umărul ei se plimba un gândac, eu n-am văzut în viața mea un gândac cât o palmă. Am încremenit și nu știam cum să-i spun că are ditamai gândacul care se plimba pe ea și mai avea puțin și îi ajungea la ureche. Eu n-am fobie de nimic, dar când văd gândaci nu știu cum să reacționez, eram în stare de șoc. Era un gândac mutant, nu am văzut în viața mea gândac mai mare decât ăla. O să visez urât la noapte. O să-mi iau spray paralizant și o să umblu cu el, de acum. Nu-mi vine să cred că am rămas atât de calmă și am salvat-o și pe e.", a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram. 

De ce nu și-a cunoscut Bianca Drăgușanu soacra, după 2 ani de relație cu Gabi Bădălău

Recent, vedeta a postat un videoclip pe TikTok în care ar fi făcut aluzie la mama și sora lui Gabi Bădălău. Ulterior, blondina a ținut să clarifice lucrurile. 

„E un TikTok vechi doar că lumea îl preia și îl repostează. Acolo îi declar dragostea indirect. Nu e făcut la mișto.Mi se par incredibile concepțiile alea despre cum poți să judeci un om pe care nu îl cunoști, doar prin prisma unor bârfe sau întâmplări ale trecutului care nu au legătură cu prezentul.Dacă el este într-o relație cu mine, de peste un an de zile, eu am și calități.Toate femeile au și părți bune și părți rele, dar mi-ar fi plăcut să stau de vorbă cu ea ca de la femeie la femeie și ca de la mamă la mamă. Eu cu siguranță sunt un om inteligent, pe care, dacă fiul ei mă iubește, înseamnă că am și calități. Altfel de ce se trezește lângă mine de un an jumate”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel