Bianca Drăgușanu îl iartă pe Alex Bodi: "Transformarea judecății în compasiune"

Data actualizării: | Data publicării:

După ce i-a spus ADIO lui Alex Bodi și a declarat că vrea să rupă orice legătura cu acesta, Bianca Drăgușanu încă are o compasiune pentru fostul soț, iar mesajul postat de blondină stă drept dovadă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, presărată cu o serie numeroasă de despărțiri și împăcări. Deși în ultima perioadă părea că totul merge foarte bine între ei, inevitabilul s-a produs și au ajuns, din nou, la despărțire. De data aceasta, Bianca Drăgușanu a declarat că nu mai există nicio șansă de împăcare, însă compasiunea pentru fostul soț încă este prezentă.

Alex Bodi a fost acuzat de proxenetism și reținut de polițiști

După ce Alex Bodi a fost acuzat de proxenetism și reținut de polițiști, Bianca Drăgușanu l-a susținut pe acesta, spunând că este nevinovat. Chiar dacă blondina s-a arătat nepăsătoare față de fostul soț și de noua lui iubită, Daria, mesajul postat recent de Bianca Drăgușanu, îi dau de gol sentimentele pe care le are în continuare pentru cel care i-a fost soț și care acum este pe punctul de a ajunge în spatele gratiilor: „Transformarea judecății în compasiune este un proces alchimic interior inestimabil. Dacă reușești, exact în momentul în care esști mai supărat pe cineva sau pe tine, să pășești din judecată în compasiune, nu numai că produci vindecare în tine, dar o aduci și în exteriorul tău, în cei pe care i-ai judecat și condamnat”, a fost mesajul postat de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel